Een van mijn favoriete Lush producten, en misschien wel mijn favoriete nagelproduct ooit is de Lemony Flutter. Toen ik onlangs een nieuwe potje bestelde realiseerde ik me dat ik hier nooit over hebt geschreven, en deel daarom vandaag mijn liefde voor de geweldige Lemony Flutter met jullie.

Lemony Flutter is al jaren een favoriet onder de dames met gezonde nagels, en er zijn veel lovende reacties over deze heerlijke crème. Ik denk eerlijk gezegd wel dat elke beautyblogger regelmatig aangeeft hoe geweldig de Lemony Flutter wel niet is, en ook ik ben er dol op. Vooral nu, wanneer het buiten koud is, mijn droog is en sneller barst, smeer ik dit heerlijke spul regelmatig op mijn vingers en geniet van wat hij voor mijn handen doet, en de geur die de Lemony Flutter afgeeft.

 

Feitelijk is Lemony Flutter een nagelcrème, en ik kan me goed voorstellen dat er vrouwen zijn die het een overbodig vinden. 10 euro voor een crème dat alléén voor de nagels is, waarom? Nou, om een aantal redenen. Allereerst vind ik de losse velletjes om mijn nagels er erg onverzorgd uitzien, vooral wanneer ik een nagellak wil aanbrengen. Om er voor te zorgen dat de huid om mijn nagels in goede staat is smeer ik het graag in met iets vettigs. Een handcrème is niet vet genoeg, maar een olie is erg onhandig.

Lemony Flutter daartegen zit vol met natuurlijk oliën, vetten, en waxen, en heeft de textuur van een romige, zachte boter. Het smeert daarom erg fijn uit, waarna het in contact met de huid smelt, de huid en nagels verzorgt en gauw intrekt. En dan is er de geur. Mijn hemel, de geur! Zoals de naam al doet vermoeden bestaat Lemony Flutter ook uit lekker veel citroenolie, maar Lush geeft ook aan dat er synthetische parfum aan toegevoegd is, waardoor het niet alléén naar citroenen ruikt, maar naast fris, ook zoet, lief, en opwekkend ruikt. Ik voel me dan ook elke keer weer een stuk vrolijker na het aanbrengen van de Lemony Flutter, en dat doe ik zo’n twee a drie keer per dag.

Wanneer ik mijn nagelriemen en nagels niet insmeer merk ik dat mijn huid droog is, overal velletjes losspringen die regelmatig gaan bloeden, en mijn nagels er ook een stuk droger en slechter uitzien. Ze splijten, breken, groeien minder, en ik heb in Lemony Flutter mijn redding voor gezonde handen en nagels gevonden!

Lemony Flutter trekt gauw in, waardoor ik verder kan met wat ik aan het doen was, maar blijft wel langdurige hydratatie aan mijn handen en nagels geven, waardoor ik zonder veel werk en inspanning verzorgde handen en goed groeiende nagels heb, iets wat ik na het verwijderen van gellak heel goed kan gebruiken.

 

Verder is het ontzettend zuinig in gebruik, kan het een jaar lang meegaan, en kan ook voor andere doeleindes gebruikt worden. Ik smeer mijn ellebogen, hielen, en droge plekken er ook mee in en gebruik het zelfs op mijn vriend die een bijzonder droge huid heeft dat door de kou openbarst. En zal ik het nog even over de geur hebben? Op zulke momenten vind ik het schrijven van een review niet genoeg, ik zou het liefst een potje Lemony Flutter onder je neus schuiven zodat je het zelf kunt ervaren, maar helaas, je zal toch echt zelf naar Lush moeten gaan om het uit te proberen. Vergeet niet om een sample aan te vragen, zodat je het thuis kunt uitproberen, want je geurvermogen kan in een Lush winkel, door alle geuren om je heen, even de kluts kwijt zijn. Je wilt de Lemony Flutter thuis, op de bank, op je gemakje aanbrengen en van zijn heerlijkheid genieten. Pas dan zal je begrijpen waarom ik het tot één van mijn favoriete Lush producten reken.

Of kende je Lemony Flutter al? Heb je hem inmiddels ook gekocht?

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like