Of je nou fan van de Kardashians bent, of juist de grootste hater: de Khroma Beauty lijn van de Kardashians groeit explosief en binnenkort zul je er niet meer omheen kunnen. In Amerika zijn ze de vele drogisterijen en warenhuizen niet meer uit weg te denken, in Europa begint het pas.

Ondanks dat ik onlangs in Miami was heb ik bewust niks van Khroma gekocht, ik wist namelijk dat ze ook hier gelanceerd worden. Inmiddels is de webshop voor het pre-order van start gegaan en kan ik je introduceren aan een aantal producten van de Kardashian Khroma Beauty lijn.

 

Vandaag laat ik je de KIM en KHLOE full face paletten zien, ook show ik even de lip trio voor het maken van de beroemde nude-lip look waar vooral Kim een liefhebber van is. De Kourtney heb ik trouwens niet besteld, deze twee leken me voldoende voor het uitproberen. Laten we beginnen!

 

 

De full-face paletten worden onder de naam Kardazzle Face Sets verkocht, elk met de naam van een van de drie zussen. Ze bevatten vier matte oogschaduw kleuren en ook vier glanzende varianten. Daarnaast zitten er een bronzer, blush en hightlighter bij, passend bij de oogschaduw. Ook zit er een redelijke spiegel bij, erg handig voor het bijwerken van je toet onderweg.

De doosjes komen in een simpele plastic verpakking, met een fake slangenprint. Ze liggen mooi in de hand, zijn niet te groot en schuiven redelijk makkelijk uit, alleen openen ze soms wat lastiger. Misschien omdat ze nieuw zijn? Ach. Ze kunnen wel handig mee in je tas, aangezien ze er compact zijn.

 

Allereerst de Kim palette:

Deze komt in een donkere, grijze doosje en bevat vooral koele en donkere kleuren. Zwart, grijs en blauw domineren, maar zijn ook wel echt de kleuren waar je Kim regelmatig mee zie lopen. De vier glanzende kleuren zijn intens glanzend en vooral mooi om te zien.

In het uitschuifbare laatje zitten een bijpassende blush en bronzer, maar ook een erg mooie highlighter. Hier ben ik erg enthousiast over. De blush is en matte, diepe, roze kleur, terwijl de bronzer aan een perzik blush doet denken. Je kunt met deze kleuren erg goed je gezicht shapen, iets wat Kim’s visagisten altijd voor haar doen 😉

 

Dan de Khloe palette:

Khloe is mijn favoriet: ze is groter en breder dan haar zussen, heeft lichtere ogen en haar, en is qua persoonlijkheid veel leuker, ze is eerlijker, botter en grappiger! Eigenlijk doet ze me een beetje aan mij denken 😀

 
Qua make-up zitten we ook op een lijn. De kleuren die zij zelf voor haar palette heeft gekozen zijn bruine aardtinten en een aantal mooie shimmers. Deze kleuren zijn erg warm en natuurlijk, ik heb toch een beetje de neiging om te gaan stuiteren terwijl ik ze swatch. Erg mooi zijn ze.

De Khloe palette is trouwens lichter dan die van Kim, maar heeft ook die slangenleerprint.
Goed, de blush en bronzer van dit doosje zijn erg natuurlijke warme perziktintjes waar ik binnenkort ga uitproberen. De swatches zijn in ieder geval erg veelbelovend. Verder wil ik even een moment voor de highlighter: Hij lijkt wel vloeibaar goud. Zo ontzettend mooi!

Dan de lip trio:

Hier krijg je een witte pen met twee uiteindes: een dunne, die je als lipliner gebruikt en een rondere en groteren waarmee je de lippen inkleurt en dus als lippenstift kunt zien. Deze twee zijn in een natuurlijke licht bruine kleur die afhankelijk van je pigment bijna niet zichtbaar is, maar wel je lippen vorm en volume geeft. Ze blijven goed en lang zitten en zijn daarom wat droger dan een “gewone” lippenstift.

Dan de lipgloss. Deze is erg groot en heeft een standaard, handige sponsapplicator en is weer eens lichtbruin van kleur, wat je bij het aanbrengen bijna niet ziet. Niet dat de kleur niet goed is, maar het is gewoon erg licht, natuurlijk. De gloss glanst erg intens en blijft ook zitten totdat je iets gaat eten of drinken, daarna zal je hem moeten bijwerken. Deze gloss heeft een bijkorfje en bijtjes op de verpakking, die omdat er ook honing in zit! Dit ruik je zodra je de gloss opendoet en ik kan je vertellen dat het een sterk aanwezige geur is.

De KHROMA lijn test trouwens niet op dieren, iets waar ik uiteraard erg blij om ben!

 

 

Over de kwaliteit kan ik niet extreem positief zijn. Het is niet slecht, zeker voor een meid dat zich graag opmaakt, maar erg kwalitatief is het niet. De pigment van de meeste kleuren is heel erg goed, terwijl de shimmery kleuren wat vettig en plakkerig zijn. Ook wel weer goed gepigmenteerd, maar lastig om mee te werken, aangezien ze niet zo makkelijk blenden. Met een goede basis valt er zeker wat leuks van te maken, maar deze lijn zal niet snel door een visagist gebruikt worden. De lippenstift en gloss werken wel wat makkelijker en blijven ook wel goed zitten, alleen zijn ze erg uitdrogend voor je lippen en is de geur van de lipgloss even wennen. Met een goede labello zal ik het trouwens wel blijven gebruiken.

 

 

De Kardazzle Face Sets worden verkocht op http://www.khromabeauty.eu/ en kosten €16,95 per stuk. De Lip Trio kost €17,95. In de toekomst zal de Europese lijn uitgebreider worden, net als in Amerika; en zul je een complete make-up lijn kunnen aanschaffen:denk maar aan potloden, mascara’s lippenstiften maar ook verschillende neppe wimpers, die door de zusjes ook erg graag gedragen worden.

 

 

Op dit moment is een look lastig, aangezien ik vandaag mijn wenkbrauwen heb laten tatoeëren, maar zodra dit geneest kun je een tweetal Kardashian looks verwachten, dus hou de site in de gaten 😉

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like