Mij zul je niet zo snel veel geld in een product zien steken, vooral niet nu ik een moeder ben. Meestal vind ik dat je meer voor een naam betaalt dan voor wat het doet en was Clinique het duurste wat ik voor mezelf op het gebied van huidverzorging had aangeschaft. Als moeder heb je nou eenmal andere prioriteiten dan 100 euro aan een potje crème opmaken.
Maar, het was DIE tijd van de maand, ik zat onder de pukkels, het regende en ik wilde iets voor mezelf kopen waar ik blij van zou worden. So I did.
Dit was echter geen impuls aankoop. Al een paar keer heb ik het volgende gedaan: ik loop nonchalant een parfumerie in en doe ik alsof ik niks van de Idealist afweet en vraag dan ook om een proefmonster. De verkoopdames beginnen dan meestal een verhaal over het product, waarom hij goed is etc. en die hoor ik ook elke keer aan, en ga blij met mijn testertje de deur uit. Diezelfde testertje gebruik ik dan ongeveer een week, maar dan is ie ook echt op. Elke keer weer ben ik blij met de serum en heb ik nu ook echt de knoop doorgehakt en mezelf op een Estee Lauder Idealist getrakteerd.

Wat zegt het merkt zelf over hun product:
Idealist Even Skintone Illuminator van Estée Lauder is het eerste serum van Estée Lauder Research dat een onegale teint – o.a. roodheid, acnelittekens en pigmentvlekken – snel en spectaculair vermindert. Roodheid vermindert onmiddellijk, de huid ziet er stralend uit. 
Na 2 weken stelde 62% van de vrouwen tijdens een klinische test een zichtbare verbetering van hun teint vast. Ook op lange termijn ziet de huid er aanzienlijk egaler en stralender uit. Milde en olievrije formule die bewezen doeltreffend is voor elke huidskleur. 
Gebruik: breng aan op een gereinigde huid. Breng daarna een moisturizer met SPF aan.
Dit is dus niet een crème, maar echt een serum die je na het wassen van je gezicht eerst op een schone huid doet, daar overheen doe je dan je dagelijkse crème.

Wat vind ik er van:
Wat er zo bijzonder aan het serum is dat hij voor iedereen bedoeld is, elke vrouw, ongeacht haar huidtype, omdat hij zoveel te bieden heeft. Een aantal van deze ingrediënten werken meteen, waardoor je huid heel glad en verzorgd aanvoelt, maar het meest opvallende: het wordt extreem zacht, net fluweel! Het wordt zelfs een beetje gehighlight. Een ander deel werkt op de langere termijn waardoor het er voor zorgt dat de huid langzaam egaal wordt, vlekjes en puistjes verdwijnen en zelfs je poriën kleiner worden.

Glucosamine-DP is de belangrijkste ingrediënt in dit serum, deze zorgt er voor dat pigmentvlekjes minder snel vormen. Hij werkt zelfs licht exfoliërend, dus vernieuwt hij je huid ook nog eens. Ik ben hier echt onder de indruk van.
Het is een serum dat extreem lang meegaat, ook als je hem twee keer per dag gebruikt, omdat hij erg zuinig in gebruik is: Met een pompje heb je genoeg voor je hele gezicht, die er na het aanbrengen gelijk gezonder uitziet. Er zitten ook subtiele glansdeeltjes in, die je doen stralen, zonder dat het aan glitter doet denken. Dit is een product dat alle dames uit de parfumeren zelf ook gebruiken, en we weten allemaal hoe die perzikhuidjes er uitzien! Verder is hij altijd uitverkocht zodra er een aanbieding is en heb ik nog nooit iets slechts over deze serum gelezen. Behalve de prijs. Voor een flesje van 30 ml betaal je zo’n zestig euro, terwijl een flesje van 50 ml. al gauw honderd euro kost.

Maar, nogmaals, ik heb er heel lang over gedaan om deze serum in huis te halen, en nu ik hem dagelijks gebruik wil ik er niet meer zonder. Mijn huid zag er na een dag gebruik al beter uit, terwijl er na twee weken duidelijk zichtbare verbeteringen waren. Nu, een maand later ben ik bijna zover dat ik de straat op kan zonder foundation. En dat zegt veel!

 

 

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like