Mooie oogschaduwtjes, ik hou er van. Vorige week kocht ik deze palette met vijf verschillende tinten roze in de H&M omdat ik (wellicht door Urban Decay’s NAKED 3 palette) erg into roze tinten oogschaduw, maar ook blush en lippenstiften ben. Mijn bezoekje aan de H&M was vliegensvlug, maar deze mooierd liet in niet weer staan en rekende hem gauw af:

De nudes en smoky oogschaduw palletjes zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zodat je  talloze looks samen kunt stellen, al is het natuurlijk erg fijn dat de kleuren die erg goed bij elkaar passen al voor je samen zijn gesteld, zodat je er niet al teveel moeite voor hoeft te doen 😉

 

Zelf haalde ik de PINK SMOKY palette in huis, dat verpakt is in een stevige palette, waar vijf redelijk grote kleuren in zitten. Voor een prijs van 4.95 ben je 99 cent per kleur kwijt waardoor deze erg voordelig is, vooral voor de hoeveelheid product die je er voor krijgt, wat zo’n 1,5 gram aan oogschaduw is. Erg budgetvriendelijk dus.
De kleuren zijn simpelweg 1,2,3,4 en 5 genoemd en bestaan uit een bijna witte highlighter, een babyroze, oudroze, roze met een paarse ondertoon en een pruimkleurige donkere tint, wat in principe bruin met een paarse ondertoon is.
Swatches zonder en in zonlicht:
De kleuren zijn mooi, en je kunt er prima leuke looks mee maken, alléén is de pigmentatie niet heel erg goed. Het is wel ok, en voor een alledaagse look helemaal geen probleem. Het feit dat het ook glanzende kleuren zijn maakt het allemaal speels en vrolijk, en qua fall-out is het ook goed te doen. Eigenlijk brokkelt alléén de donkerste kleur af en zul je stipjes onder je ogen kunnen verwachten, maar dit is vaak zo met donkere kleuren en komt ook voor bij vele high-end donkere oogschaduwen. Voor een zacht prijsje is dit dus een prima pallet om in je make-up tasje te hebben.
De look die ik maakte is erg lief en zomers: de lichte kleur bracht ik onder mijn wenkbrauw en in mijn ooghoek aan, de babyroze op het eerste gedeelte van mijn bewegend ooglid, en de oudroze aan de buitenste. Dit alles blendde ik uit met de een na laatste roze kleur met een paarse ondertoon en bracht de donkerste kleur in mijn arcadeboog en langs de buitenkant van mijn onderste wimperlijn. Ik maakte alles af met een flinke eyeliner en een likje mascara. Tadaa!
Ondanks dat de kleuren niet van geweldige kwaliteit zijn ben ik erg tevreden over deze oogschaduwpalette, en zal hem in de aankomende zomerse maanden vaker gebruiken, omdat de kleuren erg mooi bij mijn huidskleur passen en ik zowel lichte als wat opvallendere looks kan creëren en met de kleuren kan spelen, met steeds ander resultaat. Erg cute deze oogschaduwtjes!

 

Te koop bij H&M webshop en in de meeste H&M winkels voor 4.95.

 

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like