Liefhebbers van H&M zullen het vast al gemerkt hebben, maar sinds een paar dagen is er een nieuwe, uitgebreide cosmeticalijn geïntroduceerd, bestaand uit maar liefst 700 nieuwe producten. De lijn is in 900 H&M winkels en de officiële webshop geïntroduceerd, en vliegt al de schappen uit.

H&M had al wat beauty en verzorginsproducten te koop, zelf was ik altijd erg tevreden over de oogschaduwpaletten, maar ze gaan met met de nieuwe, uitgebreide collectie naar het volgende niveau.

Het valt meteen op dat met luxe producten zijn, met chique verpakkingen, die veel meer op cosmetica uit drogisterijen lijken. Het is dan ook logisch dat de nieuwe lijn duurder is, maar met producten van gemiddeld tien euro per stuk is het een stuk prijziger dan we van H&M gewend zijn.  
Er zijn niet alléén verschillende mascara’s geïntroduceerd, we kunnen ook allerlei lipproducten terugvinden. Of je nou voor mat, glanzend, langhoudend, fel of zachtgekleurd gaat, het is er allemaal. 
Daarnaast kunnen we een complete lijn aan BB creams, foundations, concealers, highlighters, foundations – zowel vloeibaar als compact, primers, brozers en blush inslaan, waar ook de bijbehorende kwasten voor beschikbaar zijn. Zelf vind ik de compacte verpakkingen prachtig, en ben zeer benieuwd of de kwaliteit wat is!
Ook nieuw is de complete lijn aan huidverzorging, die uit douchegel, scrub, bodylotion, bodybutter, en eau de toilette bestaat. Er zijn vijf verschillende geurlijnen geïntroduceerd zodat je een favoriet kunt uitkiezen en je helemaal in de geur kunt onderdompelen. Een beetje net als bij the Body Shop! 
En wanner je huid fris en zacht is, je helemaal opgemaakt bent, moet je natuurlijk ook wel je haar fabolous maken, althans, ik vermoed dat het idee bij H&M was, en ik snap het helemaal.
Ze brengen daarom ook een complete haarlijn uit dat uit droogshampoo, mousse, spray, wax, en zelfs haarbalsem, krullencrème en antiklitspray bestaat. Ze missen eigenlijk nog een shampoo en conditioner als je het mij vraagt!

Hebben jullie de nieuwe producten al gespot, waar ben je het meest naar benieuwd?

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like