Zomer is officieel voorbij, tijd om donkere lippenstiften weer uit de kast te halen! Maar, we hebben even naar de catwalks gespiekt en zien naast veel lippenstift ook andere interessante trends voor aankomend najaar en winter verschijnen. Dit is wat we aankomende maanden veel gaan zien:Donkere lippenstiften zijn elk najaar weer te verwachten. Van rode, bordeaux, paars en bruintinten kun je nooit genoeg hebben. Maar wat we ook veel gaan zien zijn extreem donkere, zelfs zwart gestifte lippen, want Gothic is weer compleet acceptabel. En hoe matter, hoe beter, laat de lipgloss dus maar staan, en wanneer je lippenstift net te glanzend is kun je er wat poeder overheen aanbrengen.

Lippen van Céline, Carolina Herrera, Dolce&Gabanna, Marc Jacobs en Emanuel Ungaro

Waarschijnlijk een niet al te goed idee om het met donkere lippen te combineren, aangezien je Gothic look net iets te realistisch kan worden, maar voel je met neutrale lippen volledig vrij om met eyeliner te experimenteren. Maak het maar zo raar of hevig als je aandurft, want het kan allemaal.

Eyeliner bij Chanel, Dior, Mugler en Oscar de la Renta

We blijven nog even bij ogen, want ook Smoky Eyes blijven elk jaar weer een goed idee. Omdat het echt iedereen goed staat en niet al te moeilijk te creëren is, al moet je wel bij de regel “blenden blenden blenden tot je niet meer blenden kunt” blijven. Kies wel voor donkere en natuurlijke tinten, dit is niet het seizoen voor experimenteren met kleuren. En blijven blenden dus.

Smoky Eyes bij Burberry, Tom Ford, Diane von Furstenberg en Ellie Saab

Eén van de favoriete trends voor aankomend najaar hier op de redactie is de “Blush Rush” We mogen weer meisjesachtig verlegen blozen, en of we nou voor een mooi roze, perzik, opvallend rood of heerlijk donkere bordeaux blush (in combinatie met donkere lippen, yes!) gaan, het resultaat is vrouwelijk, lief, sexy, maar met name gezond, en dat vinden we leuk!

Blozende wangen bij Donna Karan, Michael Kors, Tibi en Kate Spade

Tweede favoriet van het seizoen: we mogen helemaal losgaan met wimpers. Meerdere lagen mascara, messy lashes, verlenging, valse wimpers, the more the better. Zo demonstreerde Carolina Hererra opvallend neppe wimpers met heel veel glitter op de catwalks en gingen ze bij Rachel Zoe voor een jaren ’60 look, die we prachtig blijven vinden. Wij gaan aankomende maanden dan ook volledig op in wimperkrultangen, laagjes mascara, individuele valse wimpers en hele sets voor dramatisch effect. We kunnen niet wachten!

Carolina Herrera, Gucci (messy lashes) Gucci (full fake lashes) en Rachel Zoe

Kortom, je kunt voor donkere lippen gaan, of met alléén wat blush de deur uitgaan. Maar complete smoky eyes, uitgesproken eyeliner en een combinatie van alles tussenin in net zo acceptabel en fabolous. Zolang je maar voor klassieke kleuren kiest.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like