STOP MET WAT JE DOET, LAAT ALLES VALLEN, IK HEB DE BESTE MASCARA OOIT GEVONDEN!
Neem me mijn enthousiasme niet kwalijk, want voor iemand die vrijwel altijd ontevreden is over mascara heb ik de afgelopen 15 jaar alle goede mascara’s op één hand kunnen tellen. En nu, na een reeks verschrikkelijk slechte producten heb ik er eindelijk één gevonden waar ik lyrisch over ben. Kijk mee naar mijn nieuwste en meteen favoriete mascara van Guerlain.
Cils d’Enfer van Guerlain is één van de mooiste mascara’s die ik ooit heb gezien. Laat ik daar maar mee beginnen. De buitenverpakking straalde meteen al luxe af, maar wanneer ik hem opende zag ik pas hoe bijzonder deze mascara is.Het is namelijk geen ronde verpakking, maar een rechthoekige, chroomkleurige en unieke mascara. Waneer ik hem neerleg rolt hij niet weg, door zijn lichtjes platte verpakking ligt hij bijzonder lekker in mijn hand, en straalt elegantie en luxe uit. Prachtig!
Ik was op slag verliefd op de verpakking, maar toen ik hem opende raakte ik overwelmd door de heerlijke geur waar deze mascara van voorzien is. Er zit behoorlijk veel bloemerige en zoete parfum in, waardoor de mascara nog aantrekkelijker wordt. Ik was bang dat dit allemaal afleiding zou zijn voor een te dure mascara dat niets voor mijn wimpers doet, vooral toen ik de synthetische, simpele kwastje zag.

Voordat ik mascara aanbracht krulde ik zoals altijd mijn wimpers met een krultang van de HEMA en bracht een laagje Cils d’Enfer op mijn wimpers aan. De mascara voelde meteen nat aan en ik wist zeker dat het de krul uit mijn wimpers zou halen. Op één of andere manier bleek ik er volledig naast te zitten. Mijn wimpers waren niet alléén nog steeds van krul voorzien, maar ze waren na slechts één laag mascara lang, gesepareerd, en volop aanwezig. WOW!

Hieronder zie je mijn wimpers zonder mascara. Kort, recht en erg onopvallend.
En dit zijn mijn wimpers na slechts één laagje Guerlain’s Cils d’Enfer.
Ze lijken wel drie keer langer! Nog een paar foto’s voor een goede beeldvorming 🙂
De mascara brengt in één laag geweldig aan, maakt mijn wimpers een stuk langer, geeft heel veel volume en zorgt meer wimpers, grotere en wakkere ogen en het allerbelangrijkste – laat de krul er goed in zitten. De hele dag!
De zilveren variant die ik laat zien is een waterproof mascara, er is ook een gouden verpakking wat een “gewone” mascara is. Wellicht houdt het daarom de krul zo goed vast, want volgens Guerlain kun je met deze mascara zelfs gaan zwemmen. Het is een mascara dat uitgebracht is met de zomercollectie van 2014, maar gelukkig in het vaste assortiment is opgenomen en ook na de zomer beschikbaar zal zijn. Het is niet een goedkope mascara, hij kost zelfs behoorlijk wat: bijna 33 euro! Zelf heb ik hem kunnen scoren toen mascara’s bij Ici Paris in de aanbieding waren en betaalde er ongeveer 19 euro voor. Persoonlijk vind ik dit absoluut niet duur voor een mascara dat goed werkt, en Guerilain’s Cils d’Enfer werkt geweldig, dus is het zijn prijs dubbel en dwars waard.Ik weet niet hoe Guerlain het voor elkaar heeft gekregen om een mascara te creëren dat zo licht is, en de wimpers laat staan zoals ik ze heb gekruld, hard genoeg wordt zonder mijn wimpers uit te harden en breekbaar te maken en uit te laten zakken. Een mascara dat zo fijn aan te brengen is, zodat het in één keer erg veel dekking geeft, en volume en lengte creëert. Het is voor zover ik weet absoluut uniek, en het werkt zo goed dat ik binnen een paar minuten van mascara voorzien ben en de deur uit kan, waar ik voorheen altijd moest krullen, mascara aanbrengen, wachten tot deze droog is, weer krullen en soms zelfs met een los borsteltje separeren, en dan nog niet het effect kreeg dat ik nu wel binnen no time heb.

Het lijkt me inmiddels overduidelijk, ik ben zo dol op deze mascara, en gebruik hem voor zowel dramatische looks, als dagelijkse make-up. Hieronder zie mijn gezicht met BB cream, bijgewerkte wenkbrauwen en matte lipcream, niks op mijn wimpers.
Met een laagje Cils d’Enfer van Guerlain is het meteen een ander gezicht:
Kun je aan mijn kop zien hoe blij ik ben met deze mascara? 🙂

Guerlain – Cils d’Enfer – waterproof is te koop bij alle luxe parfumerieën, voor ongeveer 33 euro.

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like