Vandaag weer een herfstige face of the day, waar veel bruin gebruikt is, alleen is het nu aangevuld met veel goud en glans, waardoor het op een typische Victoria’s Secret look lijkt. Deze zijn vaak om de schoonheid van een model te benadrukken of faken gefocust op grote ogen, lange wimpers, volle lippen en natuurlijk een gezonde en blozende huid. Vandaar dus mijn poppengezicht hieronder!

Als je een typische Victoria’s secret make-up look in Google opzoekt zie je al gauw wat ik bedoel. Er zijn bij deze modellen geen felle kleuren op de ogen of lippen, alles is in redelijk natuurlijke tinten gehouden, om je het gevoel te geven dat ze vanuit zichzelf mooi zijn en niet veel nodig hebben. Maar ze hebben wel degelijk tonnen op hun gezicht zitten: foundations, camouflage, blushes, bronzers, hightlighters, shapers, potloden, oogschaduwen, wimpers, lipliners en glosjes – er zit veel meer op dan je zou denken!

 

 

Vandaag laat ik je dan ook een voorbeeld zien van een typische catwalk look, gevolgd door wat ik precies heb gedaan en welke producten ik heb gebruikt.

Het idee is duidelijk denk ik: een perfecte huid, met roze, blozende, lieve wangetjes, grote onschuldige ogen, perfecte wimpers voor een zwoele oogopslag en volle, glanzende lippen die en lief en om te zoenen moeten zijn 😉

 

 

 

Wat heb ik gedaan?

  • Op een schone en gevoede huid heb ik een dekkende BB cream gebruikt om vervolgens met een lichte concealer grote driehoeken onder mijn ogen te maken, die ik goed uitgeblend heb. Hierdoor zijn mijn wallen, donkere plekken en rimpeltje optisch minder, en lijkt de gezicht net wat strakker er frisser. Ook tussen mijn wenkbrauwen en naar boven toe heb ik wat concealer gebruikt, eveneens op de brug van mijn neus en cupido’s boog (de bovenkant van mijn bovenlip)
  • Daarna tekende ik mijn wenkbrauwen bij in een redelijke bitchbrow, maar dan net wat ronder, dus zachter, zodat het niet te agressief lijkt.
  • Vervolgens pakte ik weer de concealer, werkte alle pukkels en oneffenheden weg, zodat ik een flawless skin had en poederde mijn gezicht af zodat alle BB cream en concealer goed op zijn plek bleef zitten en alles net wat egaler leek.
  • Toen gebruikte ik een primer op mijn oogleden, om er voor te zorgen dat de oogschaduw ook op zijn plek zou blijven zitten en bracht een gouden oogschaduw op mijn gehele bewegende ooglid aan. In mijn arcadeboog bracht ik een bruine glanzende oogschaduw aan, en trok deze net wat verder richting mijn neus toe dan ik gewoonlijk zou doen. Op deze manier creëerde ik meer schaduw, waardoor mijn ogen dieper en groter leken. Daarna pakte ik een matte bruine oogschaduw en maakte mijn buitenste ooghoeken nog wat donkerder en zette ook wat kleur aan onder mijn ogen. Onder mijn wenkbrauw en bij mijn traanbuizen zette ik flink wat highlighter en op mijn waterlijn zette ik een huidkleurige oogpotlood, waardoor de ogen nòg groter leken. Daarna plakte ik mijn mooiste valse wimpers en maakte alles met wat mascara af. Ook op mijn onderste wimpers deed ik flink wat mascara op, maar gebruikte bewust geen eyeliner.
  • Toen de ogen klaar waren ging ik verder met de wangen. Hier bracht ik eerst wat taupe blush aan om diepere wangen, dus een slanker gezicht te maken en bracht vervolgens flink wat roze blush aan. Om het geheel af te maken gooide ik er ook flink wat highlighter overheen, maar bracht deze ook onder mijn wenkbrauw, bovenkant van mijn neus, voorkant van mijn voorhoofd en cupido’s boog aan. Dit zie je bij het bewegen heel erg mooi, terwijl het op foto’s met flits ook weerkaatst en er feestelijk uitziet.
  • Om het af te maken tekende in met een licht lipliner mijn lippen bij en maakte ze met een lieve, roze lipgloss af. Ik ging dus niet voor kleur, maar voor flink wat glans.

 

 

Wat heb ik gebruikt? 
Veel! 😀
Gosh BB cream, essence concealer, Sleek eyebrowkit, Hema pressed powder, gouden, bruine glanzende en bruine matte oogschaduw van een Action palette, MAC valse wimpers, Kardashian Beauty – Kim palette blush en highlighter, NYX taupe blush en Catrice lipliner en Miss Sporty Hollywood lipgloss.

Maar, het resultaat is dan ook niet verkeerd – een onschuldige en ondeugende look, sexy en lief tegelijk, precies wat een Victoria’s Secret Angel wil uitstralen. Nou nog de lichaam! 😀
Verder is er een specifieke manier van haar in de krul zetten, maar hier had ik nou echt geen tijd voor.

 

Zo, wat vinden jullie er van?

 

 

 

 

xoxo,
Andrea

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
Verder lezen

Dr. Organic TeaTree Deodorant

Inhoudsopgave Hide TheeboomkrachtFrissere dagen met Dr. OrganicZorg voor je huid, bescherm jezelfNatuurlijke geurbeheersingMisschien vind je deze artikelen ook…