Vandaag een nieuwe look, vrolijke kleuren, volop meisjesachtig, maar toch een beetje edgy door een grote winged eyeliner en lange neppe wimpers. Gewoon, omdat het kan 🙂

Benieuwd hoe ik deze look heb gemaakt en wat ik heb gebruikt? Lees mee, ik laat het met foto’s stap voor stap zien.

 

Zoals altijd begin ik met een gereinigd en gevoed gezicht. Daar doe ik een laagje BB cream overheen, ik merk dat ik deze liever gebruik dan foundation op warme dagen, omdat het luchtiger en natuurlijker is. Dan teken ik mijn wenkbrauwen bij en poeder mijn gezicht af met een kleurloze poeder. Deze voorkomt niet alleen glimmen, maar zorgt er ook voor dat mijn make up er natuurlijker uitziet en op zijn plek blijft zitten. Dan ga ik aan mijn ogen beginnen. Dat ziet er ongeveer zo uit:
Op mijn bewegende ooglid bracht ik de NYX Jumbo Pencil in Milk aan en smeerde deze al deppend uit. Ik nam de moeite niet om deze ook in mijn ooghoeken aan te brengen, aangezien het niet nodig is. Daarna bracht ik hier een zachtroze kleur met zachte glans overheen. Volgende stap was paars: deze bracht ik in mijn binnenste en buitenste ooghoek aan, waarna ik het met een grote blendingkwast in elkaar deed overlopen. De kleuren waren hierdoor minder intens, maar nog wel duidelijk aanwezig. Tot slot deed ik er nog wat extra roze in het midden van mijn ooglid. Dan zwart: met een zwarte oogpotlood tekende ik een lijn op mijn onderste wimperrand, waarbij ik ook mijn waterlijn zwart inkleurde en ook tussen mijn wimpers zo goed mogelijk alle huidskleur weg probeerde te krijgen. Met een smalle kwastje pakte in de paarse kleur die ik ook in mijn ooghoeken heb gebruikt en bracht deze over het zwarte aan. Dit zorgde voor een overloop van zwart naar paars, waarbij je niet meteen doorhad waar het een begon en andere eindigde. Net zoals het hoort 🙂 Tot slot kwakte ik lekker veel eyeliner op, maakte er een dikke winged eye van en plakte valse wimpers op. Deze zaten niet helemaal goed, maar het idee is wel duidelijk lijkt me 😉

 

 

Daarna deed ik nog wat blush, bronzer en highlighter op, om mijn gezicht te doen stralen, gezond en gebruind te laten lijken en ook nog wat vorm te geven. En, omdat ik het zo wel genoeg kleur vond deed ik alleen wat kleurloze gloss op mijn lippen. Klaar. Hier zie je mijn blush heel goed:

Wat heb ik gebruikt:
BB Cream
Wenkbrauwpotlood
Poeder
Bruine oogschaduw op de wenkbrauwen
Blush (raspberry)
Bronzer
Highlighter
Eyeliner
Mascara
Valse wimpers
Lipgloss

En een roze en donkerpaarse kleur van mijn nieuwe 120 palette.

Ik weiger toe te geven dat de zomer voorbij is, dus speelde ik nog even in de tuin met de camera, hier nog wat foto’s van de look van vandaag.

Genieten van de laatste zonnestraaltjes!

 

Zo, en nu weer een jas aantrekken 🙁

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like