Toen ik van de week weer de Primark aan het plunderen was zag ik een statement ketting staan waar ik geen nee tegen kon zeggen. De kleur van deze herfst en winter is toch wel een wijnrode bordeaux tint en ook de ketting is voorzien van houten kraaltjes in deze kleur. Afgemaakt met een gouden kleur vond ik dit zo’n mooie combinatie dat ik niet alléén de ketting kocht, maar ook geïnspireerd raakte om een warme look te creëren dat erg geschikt is voor Kerst, en helemaal compleet gemaakt wordt met een gouden detail in mijn ooghoeken. Kijk maar mee:

 

 

Wat heb ik gedaan?

Op een schone en gevoede huid heb ik foundation aangebracht waarna ik donkere plekjes en rode vlekjes met concealer heb verdoezeld. Daarna werkte ik mijn wenkbrauwen bij met met een potlood en bruine oogschaduw, en poederde ik mijn gezicht af met een minerale poeder. Daarna bracht ik wat extra poeder onder mijn ogen, zodat eventuele fall-out van mijn oogschaduw makkelijk weg te vegen is en bracht ik een oogschaduwbasis aan.

 

In mijn ooghoeken bracht ik de gouden kleur aan, ongeveer tot op éénderde van mijn bewegende ooglid, zowel boven als onder. De overige tweederde van mijn bewegende ooglid werd voorzien van een zelfgemaakte mengsel van rode en bruine oogschaduw, dat een diepe, warme, wijnrode kleur maakte. Aan de buitenkant van mijn ogen gebruikte ik een donkerbruine kleur en blende tot slot alles goed uit, zodat je geen direct overgang van kleuren zag, maar een mooi egaal verloop. Onder mijn ogen en op mijn waterlijn bracht ik een zwarte oogpotlood aan, zorgde dat dit goed zwart was en bracht vervolgens een laag eyeliner aan, met een kleine wing. Na wat mascara en valse wimpers waren de ogen af.

Daarna veegde ik de poeder onder mijn ogen weg, bracht blush, highlighter en bronzer aan en deed een bijpassende lipliner en lippenstift op.

 

 

Met de 5 euro ketting van de Primark was de boel af. Nou is mijn haar hier net gewassen en verder niet behandeld, maar de feestelijke look zou helemaal af zijn met een goede kapsel, met bijvoorbeeld krullen of een hoge knot.

Wat heb ik gebruikt?

Matchmaster foundation van MAC, concealer van Catrice, bruine wenkbrauwpotlood van HEMA, bruine oogschaduw om de wenkbrauwen bij te kleuren, minerale poeder van Yves Rocher, blush van Sephora, hightlighter van Kardashian Beauty, bronzer van essence, lippotlood van Catrice, lippenstift van Avon, Jumbo oogpotlood van NYX in Milk, bruine, rode en zwarte oogschaduw vande 120 palette, eyeliner van Catrice, zwarte oogpotlood van Urban Decay, mascara van Benefit en valse wimpers van MAC. De gouden kleur is van Catrice en het is helemaal geweldig! Ik scoorde het in Kruidvat terwijl het in de uitverkoop was en betaalde er iets van 50 cent voor!

 

 

Zo, klaar voor de feestdagen!
Bedankt voor het lezen, hopelijk zijn jullie ook een beetje op leuke ideeën gebracht!

 

 

 

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like