Na een paar dagen met donkere lippen te hebben rondgelopen begin ik me er steeds gemakkelijker bij te voelen. Ik besloot vandaag dan ook weer voor zeer donkere lippen te gaan, aangevuld met een korte winged eyeliner en wat blush.

 

 

Wat heb ik gedaan?

Zoals altijd heb ik op een schone en gevoede huid concealer en foundation gedaan.
Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met mijn KHROMA Khloe palette en een hele subtiele diepte aan mijn ogen gegeven. Hierbij gebruikte in een beige oogschaduw op mijn bewegend ooglid, een taupe kleur op mijn arcadeboog en een bruine kleur aan de buitenkant van mijn ogen die ik er voorzichtig en losjes in heb geblend. Daarna deed ik twee kleuren glanzende oogschaduw onder mijn ogen: een goudachtige, lichte shimmer in de binnenste ooghoeken en wat donkerdere, bronskleurige shimmer oogschduw aan de buitenkant. Toen heb ik mijn wenkbrauwen ingevuld en verlengd met wenkbrauwpoeder en potlood en tot slot mijn gezicht met kleurloze poeder afgepoederd. Hiermee was de uitval van de oogschaduw ook meteen weg en kon in overgaan op eyeliner.

Mijn eyeliner is een hele korte wing geworden die van voren niet eens zichtbaar was. Pas als ik mijn ogen dichtdeed of mijn wenkbrauwen omhoog deed zag je een wing! Ik denk dat ik hangende huid boven mijn ogen heb… Dit kan overigens ook gewoon de vorm van mijn ogen zijn, en niet aan mijn leeftijd gebonden zijn. Daarnaast deed ik eyeliner ook op mijn waterlijn, boven en beneden.
Ok, met wat mascara waren mijn ogen klaar!

Vervolgens gaf ik mijn gezicht wat vorm met een bronzer en gooide ik wat kleur op mijn wangen met een blush. Bijna klaar, nu nog de lippen!

 

 

Ik besloot mijn Sephora cream lip stain te gebruiken, in de kleur 07. Dit is de donkerste kleur die ik heb en blijft lekker lang zitten. Met één laagje is de boel perfect gedekt en ik heb er geen omkijk meer naar. Dit is het resultaat:
Beetje herfstachtig, niet bepaald voorjaars, maar de zon is dan ook nog ver te zoeken, dus dan moet het kunnen 🙂 De tinten passen ook helemaal bij mij, naast dat ik van donkere kleuren hou, doet het ook iets voor mijn ogen en past het goed bij mijn haar. Aardtinten zijn dan ook mijn go-to kleuren bij het opmaken, alleen heb ik nu wat donkerdere lippen dan gewoonlijk.

 

 

Wat heb ik gebruikt?
* Dagcreme, Catrice Prime and Fine als basis, MAC Studio Sculpt concealer en MAC matchmaster foundation en HEMA Poeder *klik hier om te zien hoe ik deze aanbreng*
* KHROMA Khloe Palette voor oogschaduw en wenkbrauw  *klik hier voor de review*
* HEMA wenkbrauwpotlood in donkerbruin
* MAC Bronzer in de kleur gold deposit
* Sephora blush in de kleur Rasperry
* Zoeva zwarte gelliner
* Maybelline mascara, dat niet meer verkocht wordt
* Sephora Cream Lip Stain in de kleur 07
(prijzencircus is nog bezig bij de V&D, je kan hem nu nog scoren voor 5 euro!)

 

 

Wat vinden jullie er van? Zou je zoiets zelf op je gezicht dragen?
Ik vond het net teveel voor overdag, precies genoeg om me er verzorgd uit te laten zien 😀

 

 

xoxo,
Andrea

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like