Nu het buiten zo koud is en de lucht binnen door de verwarming erg droog is kan ik nauwelijks een dag door zonder mijn armen en benen flink in te vetten. Ze drogen namelijk tijdens de herfst en winter maanden erg snel uit en de droge plekken zijn niet alleen lelijk, maar kunnen gewoon heel irritant gaan jeuken.

 

Daarom smeer ik me dagelijks in met een bodylotion en wil ik je vandaag mijn favoriet van nu laten zien: de Vineyard Peach, van The Body Shop.

Toen The Body Shop deze lijn net voor kerst lanceerde vond ik het een erg aparte zet, aangezien de Cinnamon en Ginger lijn mij logischer leken. Ik rende dan ook niet gelijk naar de winkel om deze te halen, omdat het me meer iets voor de zomer leek, zo’n een fruitige geur.

 

Toen ik eenmaal door de stad liep ging ik er wel naartoe; en toen ik de bodylotion rook kon ik het niet laten om hem maar mee te nemen. De geur was simpelweg heerlijk. Overrijpe, zoete en frisse perzik geur waar ik vanaf de eerste gebruik verslaafd aan werd.

De bodylotion zit in een handige pompflesje wat voor mij een enorm pluspunt is. Ik zet hem op mijn nachtkastje, pomp er een paar keer aan zonder het flesje te hoeven verplaatsen, smeer me al zitten in en kruip daarna heerlijk in bed.

 

Deze bodylotion trekt namelijk lekker snel in, terwijl als ik naar de ingrediënten kijk er alleen maar mooie dingen te lezen vallen. Er zitten geen minerale oliën in, maar wel perzikpitolie en shea boter, waar we inmiddels allemaal de voordelen van kennen. Shea butter is the shizz voor je huid!

 

De geur is echter te lekker om te omschrijven, maar ik zal het proberen: Alsof je in een perzik boomgaard staat en een rijpe perzik plukt en ruikt, en een hap neemt, terwijl de sap langs je armen naar beneden druipt. Zie je het voor je?

 

Voor 12 euro koop je in The Body Shop deze heerlijke bodylotion, dat snel intrekt, je huid soepel en zacht maakt, in een handige pompfles van 250 ml zit en nagenoeg eetbaar is.

 

Daarnaast zit er een duidelijke “AGAINST ANIMAL TESTING” zinnetje op, waar ik ook nog eens blij van word. Ook kun er op het flesje teruglezen dat er Fair Trade producten uit Ghana en Peru in verwerkt zijn, wat ook weer bijzonder netjes is: door het kopen van deze bodylotion stimuleer je de economie in andere werelddelen, terwijl jou huid er van profiteert.

Helaas is dit een limited edition, dus beperkt verkrijgbaar, maar ik zal er zeker nog naartoe gaan om nog een flesje te halen! (misschien zelfs een douchegel of scrub)

 

*ruikt weer aan haar ingesmeerde armen*

 

En jullie, smeren jullie je regelmatig in? Met wat?

 

xoxo,

Andrea

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like