Waar ik in eerste instantie niet zo’n liefhebber van crèmeblush was, en het eigenlijk niet gebruikte, kwam ik bij de nieuwe collectie van essence er één tegen dat zeker het proberen waard is. Deze romige blush kan op vele manieren gebruikt worden, terwijl het erg makkelijk werkt en bovenal heel erg mooi uitziet. Je kunt er als beginnende make-upper makkelijk mee aan de slag, maar ook visagisten zullen het met me eens zijn: het resultaat is prachtig.

Verpakt in simpele, doorzichtige plastic potje, waardoor je makkelijk de kleur ziet, valt het ook nog eens snel op in je stash, make-up of toilettas, en al kan het soms een beetje goedkoop ogen, vind ik het juist een pluspunt, vooral wanneer je het vergelijkt met MAC make-up dat vrijwel altijd zwarte buitenkanten heeft.
Voor 2,89 krijg je 4 gram romige product, beschikbaar in twee kleuren: 10 – sweet as peach, en 20 – everything is better in pink. Peach variant is een “onschuldige,” natuurlijke kleur, voor dagen waarop je net wat meer glans of vorm aan je gezicht wilt aanbrengen, of een stuk bronziger wilt zijn, terwijl de Pink kleur duidelijk mooie, blozende wangetjes geeft, ook weer van glans voorzien.
Persoonlijk vind ik peach heel mooi bij neutrale make-up passen, met veel bruin, terwijl ik pink als aanvulling op opvallende ooglooks en goed gestifte lippen perfereer.
De romige textuur van deze cream to powder blushes brengt veel pigment met zich mee, en laat zich goed uitsmeren, of je het met je vingers, spons of kwastje wilt doen. Nou zijn cream to powder blushes niet heel erg vernieuwend, high-end merken brachten ze al eerder uit, maar essence slaagt er weer eens in om een goed product voor een klein prijsje op de markt te brengen. Dit is waarom ik zo van deze budget topper houd.
Everything is better in pink breng ik met mijn vingers aan, smeer het met mijn vingertoppen uit en ben klaar! Wanneer ik het over mijn foundation aanbreng geeft het een mooie roze kleur, en als ik geen poeder gebruik is er ook veel glans, dat voor een dewy effect zorgt. Wanneer ik geen glans wil doe ik er een laagje poeder overheen en heb enkel blozende wangen, zonder shimmer.
sweet as peach kan ook met vingers aangebracht en uitgesmeerd worden, zelf vind ik het fijn om het met een kwast bij te werken omdat het ook voor shapen gebruikt kan worden. sweet as peach gebruik ik niet enkel als blush, ook als highlighter en bronzer werkt hij prima! Highlighten wordt weggenomen met een laagje poeder, dus kan ik ook hier kiezen voor een dewy of matte finish.

Deze romige blushes werken zijn praktisch verpakt, werken makkelijk, veranderen van romig naar poederig wanneer aangebracht en kunnen goed gesetteld worden met een laagje poeder. Bovendien zijn ze heerlijk goedkoop en kunnen op verschillende manieren voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Ik hou er van!

 

Hadden jullie ze al zien liggen in Kruidvat, of heb je ze al uitgeprobeerd?

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

DIY: Gember bodyscrub!

Dat gember ontzettend gezond is, is algemeen bekend. Het is een bron van antioxidanten, vitaminen, mineralen en goede…
De voordelen van pure haarverf
Verder lezen

De voordelen van pure haarverf

Inhoudsopgave Hide Wat zet pure haarverf op een voetstuk?Het verzorgende aspectWaarom specifiek kiezen voor WECOLOUR?Het bedrijf achter het…