Wat heb ik moeite gehad met neppe wimpers aanbrengen, ugh. Ik kan je dan ook niet vertellen hoe vaak het me is overkomen dat ik na make-up aangebracht te hebben, inclusief eyeliner en mascara, de boel met wimpers verpestte en opnieuw kon beginnen. Verschrikkelijk.

Maar, ik heb nu eindelijk fijne wimpers gevonden, gewoon – in de Kruidvat.

 

 

 

 

De Eye Candy wimpers waren één van de vele die ik maar ging uitproberen, hopend dat deze wel makkelijk om mee te werken zouden zijn. Ik pakte de 006 variant mee uit de winkel en ging er thuis mee aan de slag.

Eénmaal thuis zette ik de verpakking op de foto:

Voorkant:

Achterkant:
Trouwens, kijk naar de “Nederlandse” vlag – het is de vlag van oud-Joegoslavië!

 

 

Wanneer ik de verpakking openmaak tref ik een hersluitbare bewaardoos, met een paar mooie dikke wimpers en een flesje lijm. Zo handig – de wimpers zijn te hergebruiken, lijm gaat lang mee omdat je er maar weinig van nodig hebt.
De 006 wimpers, welke ik heb uitgekozen, zijn erg dik en hebben nauw geplaatste haartjes, waardoor ze een intense blik creëren. Bovendien krullen ze ook enigszins, en doen ze me heel erg aan de wimpers van dames uit mascara reclames denken.

 

Toen ik de wimpers opplakte bleken ze erg goed te passen: meestal zijn wimpers veel te lang voor me en zie ik er al snel als Snookie uit, maar nu plakten ze meteen en bleven ze mooi zitten. Ha, zo kan het dus ook, in één poging.

 

Tevreden, probeerde ik ze ook bij een andere look:

 

Al met al, vind ik de wimpers erg fijn om mee te werken, aangezien ze goed passen, makkelijk werken en nog beter plakken. Daarnaast houdt de lijm het de hele dag (en nacht) vol, terwijl ze erg licht zijn en ik ze na een tijdje niet meer voel zitten.

 
Nadelen?
Nee, niet echt. Misschien dat je van extreem dichtbij kunt zien dat ze nep zijn, wanneer je bijvoorbeeld naar beneden kijkt, maar dit is in het echt helemaal niet zo duidelijk als hier op de foto. En wie komt er nou ZO dichtbij je oog? 🙂

 

Mocht je de wimpers zelf willen uitproberen: je kunt ze in Kruidvat voor €7.99 terugvinden. 

 

 

 

En jullie, gebruiken jullie weleens neppe wimpers? Of heb je er, net als ik, alléén maar slechte ervaringen mee? 🙂

 

 

xoxo,

Andrea

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

MEGA VEEL OPGEMAAKT

Staan jullie weleens stil bij hoeveel cosmetica je gebruikt, en wat er allemaal in je badkamer terug te…