Heb je ook zo’n moeite met de perfecte nude lippenstift uitkiezen? Heb je er al verschillende uitgeprobeerd maar zijn ze net te roze of net te bruin? Met deze… niet alledaagse tip vind je de perfecte kleur voor jouw teint. En ja, je moet even naar je borsten kijken. 

Amerikanen en daytime television. Je ziet er echt van alles voorbij komen, en met een publiek van miljoenen huisvrouwen gaat het vaak over gezondheid, kinderen en make-up. Zo kwam er bij de praatprogramma The Doctors de tip om dé perfecte nude kleur lippenstift uit te kiezen die alles met de kleur van je tepels te maken heeft. Kijk maar:

Het idee is dat een nude kleur bij je huid moet passen, en er een groot verschil aan ondertonen en huiskleuren is, waardoor heel veel vrouwen moeite hebben met het vinden van de kleur die het beste bij ze past. Even naar de kleur van de tepeles kijken zou je een stuk verder helpen, omdat “nature knows best”

Wanneer je voor een kleur lippenstift gaat dat gelijk is aan de kleur van je tepels, kies je een lippenstift uit dat het beste bij je huidskleur past en makkelijkste blendt, waardoor het natuurlijk overkomt. Zo weet je ook veel sneller of je voor een lippenstift met een roze, perzik of bruine ondertoon moet gaat, hoe licht of donker je moet gaan, en is het een makkelijk trucje om de ondertoon van je huid te achterhalen, zodat je in de toekomst ook weet welke kleuren bij je passen, en welke juist niet.

Overigens is het zo dat tepels bij zwangerschap en borstvoeding geven donkerder worden omdat er meer bloed doorstroomt, en zou dat zelfs een verklaring kunnen zijn voor waarom rode en donkerdere lippen als aantrekkelijk of zwoel gezien worden – het zou een teken van vruchtbaarheid zijn.
Tip: probeer dit wel thuis te controleren, en niet tussen de schappen bij de parfumerie. 🙂

 

 

Bron foto’s – Shutterstock.com 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like