Eerlijk gezegd review ik allang niet meer alle producten die hier met enige regelmaat binnenkomen. Als beautyblogger heb je het na een tijdje echt wel gezien, en kun je niets nieuws vertellen over de zoveelste creme. Niet leuk voor mij om te doen, en zeker niet leuk voor jullie om te lezen. Dus doe ik het niet. Producten waar ik matig enthousiast over ben mention ik weleens, producten waar ik niks goeds over te zeggen heb schenk ik geen aandacht, maar vertel jullie zo nu en dan wel over nieuwe producten waar ik écht over te spreken ben. Daarom vandaag mijn ontdekking van de maand – de Clinique Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10%

CLINIQUE FRESH PRESSED DAILY BOOSTER

Clinique noemt het product de-aging voor ongeduldigen, omdat het een verjongende shot vol vitamine C is die je zelf “vers” bereidt met één druk. De booster gebruik je vervolgens zeven dagen, waarna je het flacon moet weggooien. Nou heb ik heel veel producten die vernieuwend beloven te zijn meegemaakt, maar hier was ik wel echt door overrompeld. Wauw!

Je haalt het stukje folie eraf, drukt twee keer het “knopje” in zodat de vitamine C poeder in de emulsie valt, en daarna ga je 15 seconden als een gek staan schudden. Zo creëer je je eigen kalmerende, anti-aging, vitamine C booster die je huid binnen 7 dagen opvallend gladder en strakker maakt. Ik probeerde het uit en merkte na slechts één keer gebruiken dat mijn huid verhelderde, waarna ik nog zes dagen enthousiast aan het smeren sloeg. Mijn huid werd stukken egaler, en ik had echt het idee dat het verjongend werkt.Twee keer per dag deed ik een paar druppels met mijn gewone dagcreme mengen en smeerde het royaal over mijn gezicht en hals. Ik werd even rood, wat met een paar minuten wegtrok, maar merkte vrijwel meteen, zodra de booster introk dat mijn gezicht zachter en strakker aanvoelde. Alsof ik net een complete peeling en facial bij een salon had laten doen. Echt niet normaal, en er zijn slechts een paar producten ik ZO enthousiast over was. (bijvoorbeeld philosophy’s Microdelivery Peel en Estee Lauder’s Idealist)

MAAR WAAROM WERKT CLINIQUE FRESH PRESSED DAILY BOOSTER ZO GOED?

Het zit hem in die vitamine C. Fruit dat bomvol vitamine C zit is niet voor niets belangrijk in voeding – het doet onder andere wonderen voor je huid. Veel huidverzorging heeft daarom ook toegevoegde vitamine C, maar nooit in zulke hoge concentraties als de 10% dat in Clinique’s Daily Booster zit. Het feit dat je het zelf in de emulsie moet drukken betekent dat het vers is en daarom erg doeltreffend werkt. Vergelijk dat met een creme waar de deksel dagelijks op en af gaat, waar veel lucht en licht bij komen, en waar je met je vingers in dipt. Dat is allemaal hier niet het geval, waardoor je het meest effectieve vitamine C boost voor je huid krijgt. Wist je trouwens dat de meeste cremes slechts 1% of 2% vitamine C bevatten en eigenlijk vrijwel nooit meer dan 4%? Dat allemaal bij elkaar zorgt voor een extreem goed product dat meteen aan het werk gaat, slechts na een keer gebruiken, en waarom je het niet langer dan een week moet gebruiken. Na zeven dagen twee keer per dag een paar druppels Clinique’s Daily Booster met mijn moisturiser mengen heeft voor zo’n groot verschil gezorgd dat ik niet anders kon dan dit in een blog met jullie delen. Nogmaals, het werkt echt goed. Mijn huid ziet en voelt zoveel beter aan dat de booster van Clinique nu al één van mijn favoriete producten van 2017 is, en dan na slechts een weekje gebruik. Kijk maar op de foto’s hieronder, op beide heb ik slechts wat wenkbrauwpotlood en mascara op: zie je hoe groot het verschil is? Mijn huid ziet er zoveel beter uit, het straalt, heeft veel minder vlekjes en voelt zoveel beter aan!Mocht je de Clinique Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10% zelf willen uitproberen, hij is binnenkort te koop bij de betere parfumerieën, en wordt in sets van 4 stuks verkocht, zodat je vier keer een week lang je huid van deze bijzondere vitamine C boost kunt voorzien. Let er wel op dat vitamine C je huid gevoeliger maakt voor de zon en je op warme dagen je huidje met een goede SPF creme moet beschermen, zeker na gebruik van dit product.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like