Dé geur van TrendyMommy van de afgelopen paar maanden: Eau Vive van Chanel. Een heerlijke geur met afwisselend frisse, zoete en elegante geurnoten. Deze zomergeur is absoluut een review waard. 

De nieuwe Chanel Chance collectie werd afgelopen juni geherintroduceerd, en bestaat uit onder andere een frissere en zachtere variant (Eau Fraiche en Eau Tendre)

Zoals aangegeven is Eau Vive hier favoriet. In eerste instantie vond ik de geur niet zo bijzonder, en was hem zonder omkijk overgeslagen, totdat ik hem na een paar minuten opnieuw rook. Wellicht was mijn neus overspannen, zoals dat wel vaker in parfumerieën gebeurt, maar na een paar minuten op mijn huid veranderde de geur in iets wat ik erg aangenaam vond ruiken.

Eau Vive ruikt vanaf het begin overweldigend naar citrus. Grapefruit en rode sinaasappel springen je tegenmoet, en dit is wat mij deed schrikken. Naderhand komen elegantere, zwoelere, maar niet overheersende geurnoten vrij, die een aparte combinatie van jasmijn en witte musk zijn. Gedurende de dag neemt ook dit af en blijven en basisgeuren hangen, die een verse en subtiele combinatie van ceder, vetiver en iris zijn.
Het is een geur die ik de hele zomer lang heb gedragen, omdat het een “veilige” optie is, dat niet te zwaar, overheersend, of benauwd werkt op warme dagen, maar wel een goede combinatie is van fris en zoet is, dat goed op zon, zweet en warmte reageert, terwijl het de hele dag op mijn huid blijft hangen. Het zoete werkte ook perfect op regenachtige dagen en avonden, waardoor dit mijn go-to parfum was op warme, natte en koude dagen. Kortom een heerlijk complexe en luxe geur, perfect voor de Nederlandse zomer (of het gebrek eraan)

Over luxe gesproken, hierboven zie je mijn huidige high end favorieten, bestaand uit deze heerlijke geur van Chanel, een prachtige lippenstift van Yves Saint Laurent, en naar mijn mening de beste mascara voor korte, rechte en nietszeggende wimpers.
*Klik hier voor de review van de mascara.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like