Een ander product uit het nieuwe assortiment van Catrice waar ik heel erg benieuwd naar was is de Up to 8 hours Lip Polish van de Made to Stay lijn, dat een extreem gepigmenteerde lipgloss is wat urenlang perfect op je lippen blijft zitten. Het klinkt geweldig: een langhoudende lippenstift, lip stain en lipgloss, met heel veel kleur en glans, dat de hele dag op zijn plek blijft zitten.
Ik probeerde het uit.

De Made to Stay lip polishes zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en ik probeerde de onderste, namelijk de 060 – Mission PINKpossible. Dit is een opvallende en vrolijke kleur, iets waar ik hoge verwachtingen van had en erg geschikt vond voor mooie warme dagen met veel zon.
De verpakkingen zijn anders dan ik van Catrice gewend ben. In eerste instantie doet het me aan een mascara denken, omdat het een zwarte verpakking van 6 milliliter met een schroefdop betreft. De zwarte buitenkant is voorzien van voor zich sprekende tekst en vierkantjes die aan een slangenhuid doen denken. De dop laat duidelijk zien welke kleur het is en geeft aan dat het een langhoudende product bevat, dat tot wel 8 uur op je lippen blijft zitten.

Aan de binnenkant vind je echter geen mascara maar een vel gekleurde product met een fijn gevormde, ietwat driehoekige sponsapplicator, dat het product gemakkelijk en precies aanbrengt.
De kleur is mooi roze, met een koele, blauwe ondertoon, dat na één enkele laagje heel erg dekkend is, qua zowel kleur als glans. Ook brengt het mooi aan, smeert goed uit en is een plezier om op mijn lippen aan te brengen. Persoonlijk word ik hier heel erg blij van.

Deze lip polish is vrolijk, aanwezig en creëert meteen een zomers gevoel, waar de zonnetje ook heel erg bij heft geholpen, vandaar de mooie foto hierboven. Wat een mooi product is dit!

Maar hoe lang houdt hij nou? Hieronder zie je een verloop van na twee, vier en zes uur. De kleuren zien er wat anders uit omdat het zonlicht weg was en het uiteindelijk al donker werd, maar wat opvalt is dat de lipkleur en glans perfect blijven zitten totdat je uitgebreid gaat eten. Omdat de kleur wel afgeeft zal het ook wat minder fel worden, maar het is voornamelijk de glans dat doffer wordt. Na een hele dag dragen merk ik dat de kleur erg op een lip stain is gaan lijken, doordat het in mijn lippen getrokken is en er met geen mogelijkheid af gaat. Dit betekent dus dat de kleur aanwezig blijft en je na vele uren dragen wellicht wat moet bijwerken, voornamelijk om de glans terug te krijgen, maar het product absoluut doet wat het belooft. Super!
Wil je de lip stain weer van je lippen krijgen zul je een goede make-up remover nodig hebben dat speciaal voor waterdichte en langhoudende make-up gemaakt is, maar dat is helemaal prima wat mij betreft. Ik ben dan ook erg tevreden over deze Lip Polishes van Catrice dat 4.99 kosten en in Kruidvat terug te vinden zijn. Sterker nog, ik ga ook een lichtere kleur aanschaffen om de hele dag nude lips te kunnen rocken.

 

Aanradertje!

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like