Catrice Liquid Metal Eyeshadow

Deze mooie oogschaduw zag in in Kruidvat tussen de Catrice make-up liggen en kon het niet weerstaan! Oogschaduw is bij mij net als nagellak, ik maak er nooit één op voordat ik er nog één in huis haal. En kun je het me kwalijk nemen? Kijk ze nou eens shinen!
CATRICE LIWUID METAL

Verkrijgbaar in negen fijne kleuren, van licht naar donker:
CATRICE-Liquid-Metal-EyeShadow

 

 

 

Zelf was ik vooral benieuwd naar de groene en paarse variant, die ik je vandaag laat zien:
liquidmetalcatriceliquidmetal

De oogschaduwen koop je los voor 3.99 in Kruidvat, verpakt in een chique, vierkante, zwarte doosje met een doorzichtige plastic bovenkant, die precies laat zien wat er in terug te vinden is.
En de binnenkant is net zo leuk! De oogschaduw is voorzien van een motief en een reliëf, waardoor het aan een krokodillenhuid doet denken. Bovendien doet deze oogschaduw zijn naam “Liquid” (vloeibaar) eer aan, want hij voelt echt heerlijk zacht aan. Het is zelfs zo fijn, dat ik het liefst met mijn vingers werk en er niet eens een kwastje bijpak.
IMG_0884

Over vinger gesproken, kijk deze swatch eens, hoezo geweldige pigmentatie?
liquidmetalswatch

Dan nog even de achterkant van de twee kleuren die ik je laat zien:
IMG_0887
Dus, een hele zachte bijna vloeibare poeder, dat heerlijk aanvoelt, veel pigment heeft en voorzien is van “vloeibare metaal effect” lees hele fijne glitters, maar hoe zitten ze?

 

 

 

Nou, zo dus:
liquidmetaleyeliquidmetalcatriceeye

Het groene zie je net wat beter, het is een bijzonder levendige kleur: intens en voorzien van gouden glitters waardoor het bij elke beweging de aandacht naar de ogen trekt. Het brengt fijn aan, maar laat zich ook geweldig blenden, waardoor het een plezier wordt om er mee te werken.

 

 

 

Daarna de paarse kleur. Deze ziet er donkerder uit dat je zou verwachten, waardoor het een geweldige kleur voor een smokey eye is, met name een avondkleur is, terwijl de licht weerspiegelende glitters het levendig en vrolijk houden. De perfecte mix tussen mysterieus en meisjesachtig! Excuseer de groente uitschieter onder mijn wenkbrauw trouwens, die zag ik net pas. Paars staat mij overigens altijd goed, aangezien ik groene ogen heb, maar deze ziet er net wat beter uit dan mijn andere paarse kleurtjes.

 

IMG_0898

Eerlijk gezegd vind ik deze kleuren zo geweldig, dat ik er wel meer wil uitproberen, maar moet bekennen dat ik 4 euro wel veel vind voor een Catrice oogschaduw, ondanks dat deze op alle vlaktes net zo goed is als een high end merk. Tjah, je bent budget of je bent het niet 🙂

 

 

In ieder geval kan ik iedereen de oogschaduw aanraden, want ze zijn gewoon erg mooi, werken fijn en zijn helemaal niet duur.

 

 

Wat vinden jullie van de prijs? Hebben jullie ze trouwens al uitgeprobeerd?

 

 

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

 

 

Comments

comments

Heb je dit al gelezen?

Recente berichten