Nu het weer herfst wordt en droge, gebarsten en ruwe lippen een probleem gaan worden leek het me handig om de nieuwe Beautifying Lip Smoothers van Catrice uit te proberen. Ik kocht er twee: de 020 Apricot Cream en 030 Cake Pop. Catrice zelf belooft subtiele, nude kleur en een mooie verzorgde look. Ik testte ze uit.
De Beautifying Lip Smoothers zijn beschikbaar in drie kleuren, de 010 Sweet Caramel liet ik maar liggen omdat ik hem net te licht voor mijn huid vond. De overige twee voorzien mijn lippen van een minimale tintje kleur, en zien er vooral glanzend uit.
Verpakt in schattige knijptubes met aangename flock applicator, voorzien van 9 milliliter product, en een niet al te grote prijs van 3,95. Helemaal onweerstaanbaar: de geur! Een typische koekjes, taart, karamel-achtige geur, dat je zoete trek al geurend onder je neus stilt.
Helaas zijn de ingrediënten wat minder, aangezien er veel minerale olie gebruikt is, maar als jij hier niet stil bij staat is er niet veel mis met deze lekkere lipglossjes. Ze bevatten ook wat verzorgende ingrediënten zoals shea boter en jojoba olie, en smeren lekker uit over de lippen.
De kleur 020 Apricot Cream is bijna niet te zien op mijn lippen, al moet ik heel eerlijk zeggen dat de kleur die er is, juist in de rimpels van mijn lippen kruipt in plaats ze op te vullen. Wel is er wat glans, maar is de werking niet heel erg “beautifying.” 030 – Cake Pop daarentegen is juist wel van een lieve kleur voorzien en brengt erg mooi aan, terwijl het goed op zijn plek blijft zitten, en mijn lippen goed gehydrateerd houdt, wat je door de glans ook wel kunt zien.

 

Beide producten kunnen een paar hapjes of een drankje aan, maar zullen net als elke lippenbalsem regelmatig bijgewerkt moeten worden. Ook kunnen ze prima over een lippenstift aangebracht worden voor extra glans, en natuurlijk de geur die ze continu blijven afgeven. Ze zijn handig voor in een toilettasje of je handtas om je lippen deze herfst van wind en kou te beschermen, maar tegen de droge lucht in een verwarmde kamer kun je beter een plantaardige labello aanbrengen, die je lippen de hele nacht verzorgt.
Zelf gebruik ik ze overdag regelmatig, de Apricot Cream over een lippenstift en Cake Pop zonder andere producten. De extra pigment dat bij Cake Pop zit maakt mijn lippen ook gelijk en voller, inmiddels gebruik ik hem dagelijks meerdere malen, en ook nu ligt hij op tafel naast me.
Welke vinden jullie beter bij me passen? 🙂

 

 

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like