Met een geboortekaartje laat je een grote groep mensen weten van de geboorte van jouw kleine. Zo staat er niet alleen een naam op, maar vind je ook vaak informatie zoals het gewicht, de datum en voorkeuren wat betreft het kraambezoek. Daarnaast houden veel moeders een paar van de kaartjes zelf, het is namelijk onwijs leuk voor jouw kind om later zijn of haar eigen kaartje terug te zien. Redenen genoeg om een speciaal geboortekaartje uit te zoeken. Benieuwd naar de laatste trends? Lees dan snel verder!

Wildflower geboortekaartjes

Een hele mooie trend die momenteel zichtbaar is bij geboortekaartjes zijn kaartjes met wildflowers. Binnen deze trend zie je kaartjes met prachtige droogbloemen, vaak in neutrale tinten. De kaarten vallen vaak op door hun eenvoud- terwijl ze tegelijkertijd een mooie uitstraling hebben. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een wildflower geboortekaart in eenzelfde kleurenpalet of juist met gekleurde bloemen. 

Broertje of zusje erbij!

Is het niet jouw eerste spruit die geboren gaat worden? Dan betekent dat dat jouw oudste zoon of dochter er ook een klein broertje of zusje bij krijgt!  Vaak is dit ook heel spannend voor jouw oudere kinderen. Het is dan ook een heel leuk idee om ze te betrekken op het geboortekaartje. Zo kun je er voor kiezen om een geboortekaartje te maken met een afbeelding of illustratie van jouw kinderen. Vaak wordt dit gedaan door een illustratie van een grote broer of zus met een kleiner, jonger kindje. Een onwijs schattige manier om jouw oudere kind te betrekken bij de geboortekaartjes

Kleurrijke kaarten

Wil je liever dat de geboortekaartjes goed opvallen? Ook dat kan! Dit jaar worden er steeds meer kleurrijke geboortekaartjes verzonden. Deze kaarten vallen vaak goed op tussen de post. Daarnaast vinden veel ouders het ontzettend leuk om dit vrolijke nieuws te vertellen met een vrolijke kaart. De illustraties op de kaarten zijn heel verschillend, waardoor er voor iedereen een passende kaart te vinden is. 

Natuurlijke stijl

Tegenovergesteld van de kleurrijke trend, is de nature trend onder geboortekaartjes. Bij de natuur geboortekaartjes staan vaak kleine (baby) dieren afgebeeld. Ontzettend schattig, zo kun je bijvoorbeeld een kaartje kiezen met een kleine beer, een kitten of een kaart met meerdere schattige diertjes erop afgebeeld. Vaak hebben deze geboortekaarten een relatief rustige uitstraling. Je vindt dan ook veel natuurlijke kleuren zoals lichtgroen, bruin en geel aan. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

5 X BABYSHAMPOO

In de afgelopen anderhalf jaar heb ik kennis gemaakt met verschillende babyverzorgingsproducten. Misschien het meest gebruikte product op…