Eén van de merken waar ik al een tijdje verliefd op ben is Baby’s Only. Vreemd genoeg heb ik er hier nog niet over geschreven en daar breng ik vandaag verandering in. Want serieus, als je Baby’s Only niet kent mis je echt wel wat, het is allemaal zo prachtig!

Baby’s Only is van oorsprong een Nederlands merk, inmiddels in 25 landen te koop, dat zich door kabelgebreide baby essentials kenmerkt. Tegenwoordig kun je er alles van speendoekjes, spuuglapjes, aankleedhoezen, omslagdoeken, boxkleden, baby beddengoed, tot aan kamerdecoratie en knuffels toe terugvinden, en is er zelfs een assortiment aan newborn kleding.

Mijn persoonlijke favoriet is het “onderweg” assortiment dat de Maxi Cosi van prachtige hoezen en zonnekleppen voorziet, en compleet wordt gemaakt met heerlijk zachte voetenzakken, terwijl er voor de grotere kinderen ook buggyzakken beschikbaar zijn. Ik ben hier werkelijk verliefd op, zo mooi, zo zacht, zo heerlijk luxe voor de baby!

Nieuwste uitbreiding van de Baby’s Only zijn de prachtige kleuren muurverf, die niet alléén bij de rest van het assortiment passen, maar de babykamer ook meteen afmaken. Zo wordt het stylen van de kamer een stuk makkelijker als je mij vraagt, en nogmaals: het is zó mooi!

Ik kan echt urenlang zwijmelen op de site van Baby’s Only, en de optie om bijpassende producten bij elkaar te combineren helpt ook niet echt, want ik wil gewoon alles hebben!

Wat Baby’s Only zo populair maakt is het feit dat de pastelkleuren chique en modern tegelijk zijn, bijzonder sfeervol en lief zijn, en alles van stevige, goede kwaliteit is, terwijl het o zo zacht is en blijft. Nieuwe ouders zijn er dol op omdat het niet alléén mooi is bij het kopen, maar na langdurig gebruik ook mooi blijft. Bovendien wordt mint DE kleurtrend van babykamers in 2015, en Baby’s Only laat met deze foto’s zien daar maar al te goed van op de hoogte te zijn:

Maar ook de liefhebbers van donkere, of klassieke babyblauw/roze kleuren kunnen bij Baby’s Only terecht:

Kenden jullie Baby’s Only al? Wat vinden jullie er van? Ook zo dol op als ik? :)

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like