Ow my gaaawd, hoe ontzettend lief is dit?!
Schattige bandana’s voor stoere kereltjes en lieftallige prinsesjes, zodat ze volledig in stijl er op los kunnen kwijlen. Ik smelt!

Onlangs ontdekte ik Kwijlies.nl  een site waar je gepersonaliseerde kwijldoekjes in een vorm van een bandana of een sjaaltje kunt terugvinden. Nou komt het leuke: je kunt deze hoog absorberende bandana’s zelf samenstellen in de door jou gewenste motiefjes, met zowel voor als achter (verschillende) leuke printjes, afwisselend van stoer tot schattig.

De kwijlies zijn onderdeel van Dotalicious.nl, en worden door de creatieve dame Dot zelf gemaakt, net als de lieve uiltjes waar Elena zo dol op is. Zij bedacht deze hebbedingetjes omdat ze haar kleine niet met een gewone hydrofiele luier om de nek wilde ronddragen en realiseerde zich al gauw dat het te leuk is om niet met ons allemaal te delen.

 

 

Natuurlijk zijn de Kwijlies handig omdat ze erg absorberend zijn, er voor zorgen dat je kleine niet constant een natte shirtje heeft en je deze 10 keer per dag moet omkleden, maar ze zijn vooral leuk om te zien en ik ga er zeker een paar bestellen als Kerstcadeautjes voor jonge mommy’s in mijn omgeving, want dit is toch te leuk om te geven en te ontvangen?

 

 

Bestellen gaat heel makkelijk, ga naar de site, klik op “Kwijl Hier” en volg de 3 makkelijke stappen.

 

 

De steeds afwisselende stofjes maken elke keer weer een leuke combinatie, zijn leuk om te geven en nog leuker om te krijgen, zeker nu ze nog een origineel cadeau zijn, want ik voorspel een rage!

 

 

 

 

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like