Een tijdje terug had ik een giveaway met wat producten van Kip Kep georganiseerd, en vertelde toen ook dat ze met hun nieuwe Napper Nursery Wallet genomineerd zijn voor een Baby Innovation Award. Inmiddels heb ik voor een vriendin dat net bevallen is een kraamcadeau samengesteld en bestaat deze uit de drie nieuwste producten van dit leuke merk, inclusief de innovatieve Napper Nursery Wallet, en twee ander bijzonder handige babyproducten.

Ben je zelf op zoek naar een geschikt kraamcadeau, lees dan zeker even verder.

Kraamcadeau’s zijn allang niet meer wat ze vroeger waren: een leuk kledingsetje. Tegenwoordig maak je de leukste luiertaarten, verzin je de leukste dingen, en ben je op zoek naar net dat ene wat nieuwe ouders wel nodig zullen hebben, maar zelf nog niet hebben bedacht. Voor mij is dat dit leuke set van Kip Kep. Waarom? Omdat het echt praktisch is, vooral nu het buiten weer warmer wordt ouders vaker met de baby naar buiten gaan.

 

De Napper Nursery Wallet is handig voor het hygiënisch bewaren van borstkompressen, die mama’s in het begin vrijwel altijd nodig hebben. Melkproductie is dan nog niet helemaal stabiel en het kan alle kanten op gaan, dus zal je een lekkende borst gauw met een compres moeten bedekken. Zelf gebruikte ik katoenen compressen, die met deze etui wel heel makkelijk in je (luier)tas meegenomen kunnen worden. Ja, ik snap de nominatie voor de Baby Innovation Award wel, want dit is bijzonder handig!

Wat ook bijzonder handig is – deze leuke set van een luieretui en verschoonmat, eveneens in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar ik ging voor de neutrale, chique crème kleur, dat met de polkadots nog wel erg vrolijk en trendy blijft.

Het etui spreekt voor zich, met klittenband open en dicht te maken, praktisch voor het hygiënisch bewaren van luiers, zodat deze niet in een luiertas alle kanten op vliegen. Bovendien kun je de etui samen met je baby oppakken en de kleine op een rustige plekje gaan verschonen, zonder je hele luiertas met je mee te moeten sleuren, én passen er met gemak billendoekjes in, zodat je alles wat je voor het verschonen bij elkaar houdt. Echt heel handig dus!

Tot slot, misschien mijn favoriete product van het setje, de geweldige verschoonmat, waarme je de baby vrijwel overal kunt neerzetten om hem van een schone luier te voorzien. Ouders die hun kleintje op vieze commodes van openbare toiletten hebben moeten verschonen weten wel waar ik het over heb. Wegwerp verschoonmatjes zijn vaker in luiertassen terug te vinden, maar aangezien deze van geplastificeerd papier zijn gemaakt is de comfort ver te zoeken. En dan hebben we het niet eens over milieuvriendelijkheid gehad. De verschoonmat is aan beide kanten te gebruiken: de “buitenkant” van gecoat materiaal kan het allerergste poepgespetter aan, terwijl de katoenen binnenkant heerlijk zacht is en het verschonen van plasluiers erg comfortabel maakt.

Ook is het matje zo dik dat het wel een mini matrasje lijkt, waardoor een baby geen harde ondergrond heeft waar je het matje ook neerlegt, en kun je hem, mocht het nodig zijn ook in de wasmachine gooien, en wordt hij in de droger zelfs nog wolliger en dikker. Bijzonder goed bedacht dus.

De verschoonmat en luieretui passen ook nog eens in elkaar, waardoor je het in één handomdraai meeneemt, zijn ze PVC vrij, milieuvriendelijk en niet duur. Kortom, geweldige cadeaus, vandaar dat ik met deze set op kraamvisite ga.

Mocht je KIP KEP zelf cadeau willen doen, of het voor je eigen baby willen kopen, check de site van KIP KEP, of andere één van de webshops waar het verkrijgbaar is, bijvoorbeeld Bol.com of Wehkamp.nl

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like