Nu vakantiegeld binnenkomt gaat zo’n beetje heel Nederland voor vakanties kijken en deze boeken en inplannen. Mocht je, net als wij, een liefhebber zijn van autovakanties is het misschien geen overbodige luxe om voor je kleine een AeroMoov Air Layer in de auto te plaatsen. De luchtdoorlatende autostoel inleg zorgt voor een droge en comfortabele baby, dus een fijne reis!

Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 52% van de Nederlandse gezinnen vorig jaar met de auto op vakantie ging. Wie met kleine kinderen reist, doet zijn best om lange autoritten zo prettig mogelijk te laten verlopen. Eenmaal in het autostoeltje, zit de baby echter vaak volledig ingesloten waardoor hij het al gauw warm krijgt en veel zweet. Helaas hebben wij hier ervaring mee gekregen toen we met Elena een reis maakten naar het zuiden van Europa. Het was zo warm, dat we uiteindelijk gestopt waren en koude water kochten om haar voorzichtig af te koelen. Ze was zo bezweet, overhit en zielig, dat ik me erg zorgen maakte om haar gezondheid. Dat laat ik dan ook nooit meer gebeuren en neem nog meer maatregelen om haar koel, comfortabel, en vooral veilig te houden.

Een baby heeft doorgaans moeite om zijn eigen lichaamstemperatuur te regelen, waardoor hij makkelijk oververhit raakt in een warme omgeving. Een oververhitte baby gaat transpireren met natte kleren tot gevolg. De AeroMoov Air Layer is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat kleine kinderen niet gaan zweten in de buggy of autostoel. De zachte inleg met luchtdoorlatende laag houdt baby’s fris en droog, ook op zomerse dagen.

AeroMoov Air Layer’s naam verraadt zijn functie nog voordat je precies weet wat het is: een luchtdoorlatende laag. De Air Layer is gemaakt op basis van een luchtdoorlaatbare 3D-honingraatstructuur wat voor een optimale luchtcirculatie zorgt, overtollige lichaamswarmte afvoert en vervangt door een frissere omgevingslucht. Bovendien combineert de AeroMoov Air Layer zijn bijzondere 3D-structuur met biologisch katoen voor extra comfort en zachtheid, dat niet alléén in de autostoel, maar ook in de buggy geplaatst kan worden.

Ook leuk om te weten is dat de Air Layers makkelijk te plaatsen zijn, in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar zijn (één voor groep 0+ die past in een autostoel voor de allerkleinsten, één voor autostoelen van groep 1, één voor autostoelen van groep 2/3 en een Air Layer voor in de buggy) en in de wasmachine kunnen, zodat ze altijd schoon zijn en de autostoel of buggy langer nieuw houden. Adviesprijs bedraagt 24,95, check voor verkooppunten www.aeromoov.com 

Hebben jullie ervaring met zwetende kinderen in autostoeltjes, zou je een AeroMoov Air Layer in de autostoel van je kleine plaatsen, of heb je een andere oplossing?

 

*edit
De AeroMoov Air Layer is in aanbieding bij onder andere Bol.com, Prenatal en BabyPark

 

xoxo,
Andrea

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like