Vandaag wil ik je iets heel leuks laten zien, het is een super concept en ik ben blij dat ik het binnen heb.

Ik heb het over de Herôme prinsessen nagellak met bijpassend manicure setje waar niet alleen mijn dochter erg blij mee is, maar ik ook. Ik lak namelijk om de dag mijn nagels en mijn peutertje komt altijd aangerend met uitgestoken vingertjes. “wak” zegt ze dan, zij wil ook lak op haar kleine nageltjes. Verder weet ze precies wat ze met een nagelvijl moet doen en smeert ze zich graag in met crème. Terwijl ze nog geen twee jaar oud is! Kleine dametje is het.

 

Maar om nou haar nagels te lakken vind ik toch geen prettig idee, aangezien ze hier toch echt te klein voor is en regelmatig haar vingertjes in haar mondje stopt, ze duimt tijdens het slapen ook nog eens, dus hebben we regelmatig “ruzie” waneer zij “wak” wil hebben en mama nee zegt.

 

Herôme schiet mij dan ook erg te hulp met 10 verschillende kleuren prinsessen nagellakjes! Deze vrolijke, girly, schattige lakjes komen in leuke glitter varianten, en zien er te leuk uit. Wat deze lakjes zo bijzonder maakt ik het feit dat ze op waterbasis zijn en in principe gewoon met water uitgewassen kunnen worden. Ze zijn dus mild, vlekken niet aangezien je ze kunt afspoelen en zijn ook nog helemaal veilig bij toevallige inname. Al vermoed ik dan wel dat je glittertjes in de wc terug zult vinden 😀

all joking aside, vind ik dit een van de betere uitvindingen voor jonge meisjes die wel hun nageltjes willen lakken maar niet in buurt van chemicalien en aceton mogen komen.
Deze lakjes lakken uit net als alle nagellakken, allen ruiken ze aangenaam, zoet; zijn niet gevaarlijk en worden bij het wassen van de handen (en een beetje wrijven) afgespoeld.

Wij hebben een roze lak, met vrolijke glittertjes, genaamd “I am cute” waar Elena geef seconde afstand van neemt. Ze loopt er echt de hele dag mee en is zo blij om haar eigen setje te hebben, heel leuk om te zien.

Verder heeft zij in haar manicure setje een heerlijke handcrème gekregen, die ontzettend zoet ruikt, heerlijk! Volgens Herôme ruikt het naar snoep en ik kan het nog specifieker vertellen, mij doet het aan Pez-snoepjes geur denken. Naast dat de crème erg lekker ruikt is ook hij voorzien van vrolijke glitters die bij het uitsmeren zichtbaar worden. Cute!

Bovendien zit er ook een lief roze vijl bij, waar Elena graag gebruikt van maakt. Ze heeft mij dan ook regelmatig mijn nagels zien vijlen en doet dan ook precies wat de bedoeling is met haar vijltje.

Ter afsluiting zit er ook een lief, roze boekje bij die uitleg biedt over lak, crème, en vijl, maar ook aangeeft hoe je helemaal mini fabolous moet zijn, door bijvoorbeeld outfit ideetjes te geven, maar dan wel leeftijd geschikt, dus jurkjes en malliotjes en vestjes combinaties. Ook kun je in het boekje teruglezen dat Herôme goed bezig is met goede doelen en waar ze precies aan meedoen. Maar dit is meer voor de mama’s, aangezien mijn kleine nog niet kan lezen.

Al met al zijn deze veilige lakjes, vijltjes en crèmpjes een erg leuk cadeau zijn voor jonge meiden van peuter tot aan puber toe. En ze zijn ook nog eens niet duur: een lakje kost je ongeveer 3,50 terwijl je voor 5 euro zo’n setje in huis haalt en gegarandeerd een leuk cadeautje hebt!

 

 

Verkrijgbaar bij alle Herome verkooppunten, maar ook online, bij bijvoorbeeld Bol.com. Een setje vind je hier, een deluxe variant met twee lakjes en borsteltje ook, maar je kunt ook gewoon losse lakjes kopen. Let er wel op dat je voor meisjes de lakjes op waterbasis moet hebben.

 

xoxo

Andrea

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like