Mandarijntjestijd met baby wordt nu wel heel leuk! Wij probeerden deze sapspeen van BabyMio.nl uit en het was meteen een grote hit. Benieuwd wat het is en waar je het kunt kopen – lees dan vooral even verder, want ik heb nog een kleine kortingscode klaarstaan! 
Baby’s moeten nog zoveel leren. Alles eigenlijk. Kauwen is en blijft voor veel moeders eng, en als ik terugdenk aan de tijden dat ik voor baby nr. 1 tot haar eerste verjaardag alles pureerde en doodsbang was voor alle wat ze moest kauwen lach ik mezelf nu een beetje uit. Baby nr. 2 eet namelijk volop met ons mee, ondanks dat ze nog maar 8 maanden is. Ze vindt babyhapjes helemaal niet meer interessant en wil alles wat wij eten ook hebben. Dat is in praktijk vaak lastig te realiseren aangezien ze nog maar twee tandjes heeft, maar we doen ons best.

Daarom is dit sapspeentje zo leuk om te hebben. Ik kan haar stukken fruit die ze nog niet helemaal kan kauwen geven, zonder bang te zijn dat ze zich verslikt. Rond Sinterklaas, wanneer het echt mandarijntjestijd is, is deze zelf op vullen speen dan ook extra leuk.

Toen ik hem binnenkreeg dacht ik dat ze enkel aan de zijkanten zou kunnen sabbelen, omdat het er zo groot uitzag, maar Valentina propte hem meteen in haar mond, zoals ze eigelijk met alles doet. Het was meteen een dikke hit, en ze weigert er sindsdien afstand van te doen. Ze “drinkt” per keer twee mandarijntjes en kan er geen genoeg van krijgen. 
Pluspunten van de sapspeen zijn de mogelijkheden tot het geven van fruit, geinige geluidjes die zo’n tevreden baby maakt en uiteraard het feit dat het een kidsproof snap-lock is die ze niet zomaar openkrijgen, dat het siliconen speentje BPA vrij is en makkelijk gewassen en uitgekookt kan worden. Over alle andere voordelen van het ontwikkelen van goede eetgewoontes hoef ik jullie niks te vertellen, want dat een kind fruit lust – dat is altijd belangrijk. Het enige waar ik geen rekening mee had gehouden is dat een slabbetje wel nodig is, maar dat ik mijn eigen schuld, ik zou met een baby beter moeten weten 🙂 
Nu vind ik het natuurlijk erg leuk om zulke coole producten te mogen ontdekken en zou het sapspeentje aanraden als cadeau of gewoon voor je eigen baby, in de hoop dat die het net zo leuk vindt als mijn eigen baby. Daarom heb ik via BabyMio.nl een 10% kortingscode voor je: trendymommy.nl Toets hem in bij je bestelling en krijg 1,49 korting!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like