Elena’s verjaardag en eerste gezinsvakantie in Frankrijk!

We hebben het gedaan, we zijn voor het eerst op vakantie geweest met drie kinderen! Wie me langer volgt en de Beekse Bergen vlog heeft gezien weet dat dat voor ons wel een dingetje was. Viktor is namelijk ontzettend moeilijk met slapen en ik had me op het ergste voorbereid, maar dan wel goed voorbereid.

In deze vlog laat ik zien hoe we Elena’s achtste verjaardag vieren, hoe blij ze met haar  cadeau is, waar we op vakantie gaan en wat we daar doen. Kijk mee naar ons vakantiehuisje van Eurocamp op Camping La Croix du Vieux Pont in Berny-Rivière, Frankrijk.

Deze camping is super voor kinderen en juist de reden dat we er voor hebben gekozen. Er is heel veel groen, meren en rivieren, een grote binnen en buitenzwembaden, heel veel sportactiviteiten, disco’s, speeltuintjes, restaurants, cafe’s, een supermarkt, bakker, en verschillende types accommodatie.

Want eerlijk, ik vond dat Hollandse “lekker naar de camping in Frankrijk” nooit wat voor mij, omdat ik het idee had dat de faciliteiten onvoldoende voor wat ik gewend ben zouden zijn. Maar het werd al snel duidelijk dat dit echt wel leuk zou gaan worden, omdat ons Aspect bungalow groot genoeg én van alle gemakken voorzien is. Letterlijk alles wat ik gewend ben is er, je kunt in de vlog zien wat ik bedoel, ik heb een tour van ons bungalow er in verwerkt.

Ondanks dat er op de camping genoeg babyfaciliteiten zijn heb ik toch een campingbed gekocht en daarin Viktor’s matras gedaan. De campingbedjes daar hebben namelijk andere afmetingen, en geen stevige matrassen die hij wel gewend is. Ik vermoed dat hij er lekkerder in had geslapen als hij niet ziek was geworden, maar zijn eigen matras, dekens en slaapzak waren ideaal!

Daarnaast zie je ons uitstapje naar Parijs, Elena’s extra cadeau en geroosterde marshmallows om de meivakantie en haar verjaardag mee af te sluiten.

Wat zie je voorbij komen:
Elena’s trampoline via www.trampolinezaak.com
Ons vakantiehuisje – een stacaravan type Aspect via www.eurocamp.nl
Camping La Croix du Vieux Pont
Viktor’s Campingbedje via bol.com
Poopsie Slime Surprise Sparkly Critters en Cutie Tooties Surprise via bol.com

Comments

comments

Published
Categorized as Reizen

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *