Als iets jouw eigendom is ga je er vaak net iets voorzichtiger en verantwoordelijker mee om. Dat hoeft niet altijd om dure dingen als je auto, gadgets of meubilair te gaan, maar kan ook gaan om spullen van sentimentele waarde. Bovendien kunnen mooie spullen die helemaal alleen van jou zijn, je ook trots maken. Zo werkt het ook met onze kinderen. Alhoewel zij de meeste dingen nog niet écht kunnen kopen, kun je wel benadrukken dat ze van hen zijn door hun naam erop te zetten. Hoe leuk is het om je kind trots bezig te zien met zijn of haar speelgoed of gebruiksvoorwerpen.

Zitten op je eigen vaste plaats

Een item dat hoe dan ook bij je kind in de smaak gaat vallen is het kinderstoeltje. Je kan dit als cadeau geven aan je eigen kind maar het is ook een origineel verjaardagscadeau voor iemand anders. Denk bijvoorbeeld aan het geven van kinderstoel met naam als kraamcadeau te geven en de afbeelding op het geboortekaartje te gebruiken als inspiratie voor het plaatje op de stoel. Zoals gezegd vinden kinderen het fantastisch als hun eigen of een bijpassend plaatje op de kinderstoel staat. Er zijn enorm veel leuke prints te krijgen, zoals, een dierenvariant met armen als leuningen of een astronauten stoel die lijkt op een raket.

Stoeltje als opvoedmiddel

Maar een eigen stoeltje is meer dan dat. Je kunt je kinderen hierdoor ook gemakkelijk aanmoedigen en stimuleren wanneer ze moeite hebben met sommige gerechten. Jouw kind is immers die grote jongen die al zijn eigen stoel heeft. En grote jongens horen dan ook keurig hun bordje leeg te eten. Naast tafelstoelen heb je ook gepersonaliseerde kinderzitjes, die je kunnen ondersteunen bij gedoetjes in de auto (lees: je kind wil niet meer in zijn zitje zitten). Hiermee benadruk je namelijk dat dit zijn of haar speciale stoel is die niet iedereen zomaar heeft. Op deze manier leer je de situatie om in het hoofd van je kind. Die vervelende stoel voor kleine kinderen wordt: mijn privéstoel, een feestje om in te zitten

Een eigen rugzak: handig en herkenbaar

Tot slot zijn er ook gave schooltassen met naamlogos in hippe lettertypes en prints in alle gewenste kleuren. Als de naam van je kind op zijn of haar tas staat zal hij/zij deze speciale tas waarschijnlijk minder snel uit het oog verliezen en mocht dat wel gebeuren, dan is meteen duidelijk van wie de tas is. Zo voorkom je de jaarlijkse inkoop van fruitbakjes, broodtrommels en bekers wanneer de rugzak kind weer eens kwijt is. Bovendien is het toch iets hipper dan de naam van je kind in het waslabel te moeten schrijven.

Kidslabel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like