ELENA’S VIERDE VERJAARDAG! ❤️️

Wie me kent, op social media volgt, mijn blog leest, filmpjes kijkt of me toevallig in de supermarkt zag lopen heeft er al over gehoord – Elena is vier jaar geworden! Ik ben zo trots als het maar kan! Inmiddels gaat ze ook naar school, maar heeft na een weekje meteen Meivakantie. Om haar van haar verjaardag na te laten genieten, en ook omdat het voor ons leuk is om het later te hebben maakte ik er een korte filmpje van.

Elena’s eerste verjaardag vierden we met familie in een restaurant, haar tweede verjaardag brachten we in Parijs door, en vorig jaar was ze met Pasen jarig, dus vierden we het niet echt. Nu ze vier is geworden en niet alléén de grote mijlpaal van basisschool heeft bereikt, maar zich ook haar verjaardag zal herinneren – besloot ik het groots aan te pakken. Elena zelf liep al maanden te smeken om een verjaardagsfeest, omdat ze al haar vriendjes van de peuterzaal vier zag worden, waarna ze weg gingen en zij achterbleef als de oudste. Je kunt je dan ook voorstellen hoe blij ze was dat ze eindelijk ook jarig “mocht” zijn, en ik ging hier volledig in mee.

Elena rainbow dashWetende dat Elena helemaal dol is op My Little Pony speurde ik internet af en kwam bij de ontzettend leuke webshop SistersinWonderland uit. Er zijn enorm veel thema’s en feestartikelen om uit te kiezen, maar deze webshop bleek ook de grootste collectie aan My Little Pony spulletjes te hebben. Ik bestelde er dan ook My Little Pony slingers, ballonnen, en swirl decoraties; maar daar bleef het niet bij! Ik nam ook My Little Pony tafelkleden, bordjes, servetten, bekers en rietjes, en vond er ook nog uitdeelcadeau’s in deze thema! Wat was ik hier enthousiast over, want na dagenlang speuren had ik eindelijk een compleet assortiment aan My Little Pony spullen in huis, die ik voor Elena moest verbergen, want zij wist natuurlijk nergens vanaf. Ook kocht ik wat slingers in de Hema, die we in de tuin plaatsten, waar de ouders zaten.

elena vier jaarNu ik de thema rond had, ging ik op zoek naar de juiste outfit, die je voorbij zag komen in mijn vorige shoplog. Rainbow Dash Birthday Bash – ready!
elenaEn natuurlijk moest de taart er ook helemaal bij passen. Ook dit moest in de My Little Pony thema zijn, maar omdat Rainbow Dash Elena’s favoriet is leek het me leuk om deze in de taart te verwerken. Ik nam contact op met één van Brabants beste taartenmakers – de enige echte Ouwe Taart en legde uit wat ik voor ogen had. We overlegden, en al had ik het idee van een regenboogtaart, vertelde zij me dat dit enkel met kleurstoffen gedaan kan worden, en dat ze dat in een kindertaart niet gauw zou doen. De ouwe Taart staat tenslotte bekend om de goede, biologische en pure ingrediënten, en was juist de reden dat ik juist hier Elena’s taart wilde bestellen. Geweldig, moeders die met je meedenken!
rainbow dash taartZij maakte daarom deze prachtige Rainbow Dash taart, dat aan de buitenkant lekker kleurlijk was, en wel dat Rainbow thema had, maar aan de binnenkant zo gezond als een taart kan zijn was. Er was een laag met echte aardbeienmousse, een laag met echte citroenmousse, en één met echte melkchocolade. Geen geur, kleur een smaakstoffen, aan de binnenkant, alléén écht lekkere taart. Ook zat er een laag Swiss meringue in, wat zo ongelooflijk lekker is, en de reden was dat wij de volgende dag taart als ontbijt hadden. Echt een mega aanrader, en een dikke shoutout naar de enige echte Ouwe Taart, die niet voor niets wereldberoemd in Brabant is!

elena suikerspinOm Elena’s feest compleet te maken bestelde ik ook tien heliumballonnen, die papa ’s nachts stiekem moest gaan halen toen Elena al in bed lag. Ook regelde ik via RevanDo verhuur een suikerspinmachine en grote springkasteel, dat pas bij het opblazen monstersafbeeldingen bleek te hebben. Ach ja, de kinderen op Elena’s verjaardag vonden hem volgens mij nog steeds erg leuk, want er kwamen zelfs kinderen uit de buurt vragen of ze even mee mochten springen. Elena vond het in ieder geval ge-wel-dig en was ongelooflijk gelukkig dat ze eindelijk feest mocht vieren.
IMG_2537Het was geen gecompliceerde feest, de kinderen aten frietjes, nuggets, taart, suikerspin en snoep, speelden binnen met de ballonnen en kleurplaten, buiten was er natuurlijk de luchtkussen, stoepkrijt en bellenblaasjes, waardoor het een gezellige boel was, en Elena eindelijk haar langverwachte verjaardag heeft gevierd. Nu kijkt ze het filmpje graag terug en vraagt of ze morgen weer feest mag vieren! 🙂 IMG_2744
Iedereen die langskwam, cadeautjes meebracht, en samen met ons deze zonnige dag doorbracht – Dank je wel!

xoxo,
Elena & Andrea

Comments

comments

Published
Categorized as Kind

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *