China Vlog – Deel 3

Vandaag mijn laatste vlog uit China. Ik heb erg lang getwijfeld of ik dit ook wilde publiceren omdat het ondanks zijn leuke begin (PANDAS!) uiteindelijk als een zeurfilmpje overkomt. Ik heb dan ook veel eruit geknipt, waarin ik niet zo blij ben, maar heb uiteindelijk toch een filmpje samengesteld waarin ik ook een andere kant van China laat zien, compleet met drie gemiste vluchten, slechte hotel en omgeving, geen geld, faciliteiten of schone kleren.

Uiteindelijk zijn we ondanks mankementen aan onze vliegtuig heelhuids thuisgekomen. We hebben inderdaad ook over Oekraïne en Rusland gevlogen, wat nu nog steeds voor knikkende knieën zorgt. Dus ook al zie ik er gedurende het filmpje niet uit, je kunt duidelijk zien dat ik me erg slecht en vies voel, deel ik toch graag onze ervaring en vooral het moment waarop we onze dochtertje bij oma en opa komen ophalen. Dit is elke keer weer heel erg emotioneel voor me, vooral omdat ik me er heel erg bewust van ben dat dit niet voor iedereen meer mogelijk is.

china vlog 3.jpg

Het was een bijzondere ervaring met een apart einde, ik ben erg blij en dankbaar dat we het mee hebben mogen maken, maar ook dat we weer thuis zijn!

 

 

xoxo,
Andrea

 

Comments

comments

Published
Categorized as Home

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *