Andrea’s beauty en baby blog

Andrea’s beauty en baby blog

Een mama’s blog over beauty, baby’s, koken, reizen en lifestyle.

Spring naar de inhoud

Ik kan niet kiezen!

Het vinden van een goede winterjas: voor mij meestal een hels karweitje. Jaren geleden ontdekte ik dat mantels net wat beter bij mijn lichaam passen en heb sindsdien een aardige verzameling aan mantels opgebouwd, dus tegen mezelf gezegd dit jaar geen nieuwe jas nodig te hebben. Maar toen ik onlangs las dat het één van de koudste winters ooit dreigt te worden had ik wel een paniekmomentje. Zijn mantels wel warm genoeg? Kan ik niet beter een jas met veren nemen? Je kent het wel, zo’n enorm dik geval waar je wel lekker warm in blijft. Ik ging zoeken en kwam een aantal jassen bij Esprit tegen. De kwaliteit van Esprit is mij nog nooit tegengevallen en voor zo’n belangrijk kledingstuk dat jaren meegaat vind ik dat wel belangrijk, dus wil er wel wat geld voor opzij leggen.
103EO1G004_308

Goed, nou komt mijn probleem: Ik ben heel erg curvy, om het maar zo te zeggen. Mijn borsten en dijen zijn beiden erg opvallend en goed aanwezig, waardoor bepaalde kledingstukken mij ten eerste niet staan, ten tweede gewoon niet passen. Want als ik een maat 42 neem gaat die dicht tot hij bij mijn borsten komt. Dan moet ik meteen een maat 46 nemen, wat weer losjes hangt, maar erg strak bij de boobies is. Ben je een mama dat borstvoeding geeft snap je mijn probleem wel :)
korte jassen

Zulke korte jassen staan mij dan ook niet, maar ik vrees ook dat mijn billen het dan koud krijgen, en wil geen blote rug bij bukken riskeren. Een lange jas is daarom fijner, maar wanneer deze te lang is dan ziet het er ook weer niet uit, aangezien ik dan ontzettend breed en rond lijk. Dat wil ik natuurlijk ook voorkomen, dus onderste jassen zijn voor mij niet echt een optie, al zien ze er wel heerlijk warm uit.
korte jassen2
Dus denk ik een aantal jassen te hebben gevonden waar ik me wel in kan zien, niet te kort, niet te lang, lekker dik en warm, lichtjes fashionable en gewoon praktisch:
lange jassenAl ben ik een beetje bang om er ook hier als een vuilniszak in uit te zien, dus mischien moet ik toch maar weer voor een goede oude mantel gaan, want ik vind ze wel veruit de mooiste en het beste bij mijn lichaam passen:
esprit mantelsOf moet ik out of the box denken en iets nemen wat ik normaal nooit zou pakken zoals de jassen hieronder?
esprit jassen
Wat vinden jullie er van? Welke jas moet ik nemen?
En zijn jassen met veren veel warmer dan een goede schapenwol mantel?
Laat me maar weten wat je er van vindt en help me kiezen!

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

Comments

comments

Reageer Dit bericht werd geplaatst in Home, Lifestyle op 22/11/2013 door .

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam *

Site

Reactie

CommentLuv badgeSorry, but you are required to use a javascript enabled brower to comment here. Zoeken naar: Hoi! Welkom op mijn stukje internet. Hier schrijf ik dagelijks over beauty, kinderen, bespreek mijn favoriete producten, laat je de nieuwste babyitems zien en geef tips, tricks en DIY inspiratie, en neem je met me mee door middel van filmpjes en foto’s, maar probeer vooral een positieve vibe achter te laten. Ik hoop je hier vaker te zien! xoxo, Andrea Volg me op Youtube

Volg me op Instagram #mommyproblems 😆trendymommynl 23 8Tijd voor sushi! 🍱🍣😍trendymommynl 17 5Wij hebben een kabouterdorpje ontdekt. 🍄🍁🍂🍄trendymommynl 20 2@fantasticmomsmartine vroeg wat mijn plannen voor vanavond zijn. Ik wilde gaan bloggen, maar moet noodgedwonden deze kleine biggetje krabben. 🐷😍 ze ligt op schoot, en geeft streng aan dat ik haar rug moet blijven krabben. Tjah, bloggen moet maar wachten 😊 hey @laviesagista, @sunseeree en @beautyaddicts wat doen jullie vanavond?trendymommynl 21 4Kroelen met Katja, mijn feelgood fluffy 🐱trendymommynl 15 2Vandaag zag ik #thereallife hashtag voorbij komen. Wij bloggers laten vaak leuke dingen zien, maar maken ook moeilijke tijden mee. Nu brandt er bij mij een kaarsje voor mijn opa, die vannacht is overleden, en ik drink een rakija in zijn naam. Graag jullie begrip als ik wat afweziger of down ben. X Andreatrendymommynl 13 20BlogSociety Servicekosten voor slechts 2,99 Difrax Sfles 336x280 De Blije Doos 300x250 Default 300x250 Zwangeragenda 336x280 Woezel en Pip 250 x 250 300x250 banner Webdesign by StudioHetZwarteSchaap */]]>

Published
Categorized as Home

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *