Elena’s outfit: Budget Kerstjurkjes

Dat december al duur genoeg is weten we wel, Sinterklaas, Kerst, en in mijn omgeving ook nog eens heel wat verjaardagen, het stapelt zich allemaal op. En aangezien ik het leuk vind om Elena van een leuke outfit te voorzien, wat later, als ze groot is, voor mooie herinneringen en foto’s zorgt spendeer ik hier ook wel wat aan. Maar dat hoeft niet. Zo kwam ik deze jurkjes voor een belachelijk kleine prijs tegen, en besloot er maar meteen twee van mee te nemen.
zeeman meisjesjurkOmdat ik van paars houd, en zwart met gouden pailletten ook prachtig vind nam ik ze allebei mee: een chique, donkerpaarse jurk met zilveren pailletten, en een klassieke zwarte met gouden pailletten.
elena jurkjesDe twee jurkjes kostten maar 4.99 per stuk, dus was ik voor twee prachtige outfits slechts tien euro kwijt. Als dat niet goedkoop is weet ik het ook niet!
elena zeeman jurkJurk – Zeeman
Haarstrik – Zenner (Kruidvat)
Schoentjes – H&M
IMG_9575IMG_9553Fake zijde, pailletten, tule, grote strikken, glans – deze jurkjes zijn naast erg portemonnee vriendelijk ook erg meisjesachtig en feestelijk, perfect voor de feestdagen. Elena’s strikje is van Zenner’s Kerstcollectie van vorig jaar, maar paste perfect bij de rest van haar outfit.
zeeman feestdagen jurkNou denk ik dat ze het met enkel dit jurkje aan nogal koud zal hebben, dus combineer ik het met een feestelijke mayo en een shirtje met lange mouwen, of een mooie vest, maar de basis: een prachtig jurkje is er alvast.

 

Hebben jullie de Kerst en Oud en Nieuw outfits al klaarliggen? Over tien dagen is het al Kerst!

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

Comments

comments

Heb je dit al gelezen?

Recente berichten