Elena’s Outfit: Blue & Yellow

Brrr, het wordt al aardig koud buiten. Tijd voor kooltruien, en als je een meisje bent: dikke majo’s en warme laarzen. En laat dit nou net Elena’s nieuwste #OOTD, oftewel Outfit of the Day zijn! Vandaag ging ik voor een blauw/gele combinatie, grafische print, en een bijpassende schooltas, waarin ze haar extra kleertjes en fruit naar de peuterspeelzaal in meenam. Want wat zou een driejarige anders met een tas aanmoeten?! :)
blue & yellow

Zelf vind ik deze combinatie één van de leukste outfits voor en meisje, het is zo schattig en toch comfortabel, zodat ze er én leuk uitziet, én ook rond kan rennen en spelen. Dit is wel cruciaal gezien de hoeveelheid energie dat uit mijn kind komt!
elenaIk ben helemaal los gegaan bij Lily Balou en heb er zowel de kooltrui, als rokje, en zelfs majo besteld. De grafische print dat op dit moment helemaal hip en happening is zit op zowel haar shirt als majo. Elena vindt haar vosje trouwens heel erg cool, en is er erg trots op.
elena tasHaar laarzen zijn van de H&M en haar gele tas is van Kids With Flair. Neem zeker even een kijkje in de webshop als je op zoek bent naar iets vintage, of anders. Ik heb er echt uren rond zitten neuzen, het is dé perfecte webshop voor kindercadeautjes.
elena tasjeDe tas is niet bepaald goedkoop, maar voor een echte leren tas, de kwaliteit en afwerking: een prima investering, om jarenlang te kunnen dragen. Mijn kleine dame is trouwens wel heel erg van de hoedjes en de tasjes, dus zij vindt ook dit helemaal geweldig. Nou maar hopen dat ze later ook zo enthousiast naar school gaat :)
elena

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

Comments

comments

Heb je dit al gelezen?

Recente berichten