Elena’s budget outfit: Baby it’s cold outside

Sneeuw mag alweer allang verdwenen zijn, maar koud is het zeker nog wel. Elena ging daarom goed gekleed de deur uit, en ik probeerde er nog even wat foto’s van te maken. Check haar budgetoutfit!
elena's outfit

Als ik zeg dat ik foto’s probeerde te maken, dan bedoel ik ook echt dat ze zo aan het rondrennen was, dat een fotoshoot wel het laatste was waar ze aan dacht. Tussen al dat geren moest mama één scherpe foto proberen te maken. Jeetje wat een werk. 
elena

Ha, daar is ze! Elena’s jas komt uit de Zeeman, en heeft maar 8 euro gekost(!) Haar muts, sjaal en handschoenen komen er ook vandaan en hebben samen 1,50 gekost.
elena
Verder heeft ze een majo, spijkerbroek en zelfs sokken van de Primark aan en zijn haar laarsjes het enige wat niet budgetproof is, deze zijn namelijk van (niet al te dure) Naturino.
elena
De ontzettend goedkope jas is wat langer, daarmee ook warmer, gevoed, en heeft een lekker grote capuchon. Een heerlijke jas om in buiten te spelen en te ravotten zonder dat mama zich zorgen maakt dat de jas vies wordt of scheurt.

En laat dat nou net precies zijn hoe wij onze middag hebben doorgebracht! Kijk dat blije kopje dan!
elena

xoxo,
Andrea

 

 

 

Comments

comments

Heb je dit al gelezen?

Recente berichten