ANDREA’S SPECIAL ANNOUNCEMENT!

Afgelopen weken was het stil op TrendyMommy. Heel erg stil! Ik deelde op social media mijn interview van de september issue van de Cosmopolitan, waarin ik vertelde dat ik tijd voor mezelf en mijn gezin nam. Maar, er is meer gaande!balloons

Ik ben de afgelopen weken heel erg ziek, zwak en misselijk geweest, maar met de leukste reden die er is! We hebben de magische 12 weken grens bereikt, en ik mag het eindelijk bekend maken, Elena wordt begin maart een grote zus!

We zijn natuurlijk ontzettend blij, en hadden dit allang van daken willen schreeuwen, maar met oog op complicaties in het verleden was het verstandiger om het rustig aan te doen, en mezelf de rust te geven die ik ook echt nodig had. Afgelopen vrijdag hadden we dan ook een controle bij de verloskundige, plus een echo, en het ziet er allemaal prima uit! De baby groeit goed, eerste trimester is voorbij, en ook ik voel me langzamerhand wat beter.

Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik me binnenkort weer kiplekker voel, en volop van mijn groeiende buik kan genieten. Gepaard met Elena’s nieuwe schooljaar en nieuwe baan van mijn vriend, ziet het er allemaal erg rooskleurig uit en kan ik niet wachten op wat de toekomst ons gaat brengen.

Er valt verder niet zoveel te zeggen behalve dat we hier lang op hebben gewacht, ontzettend gelukkig zijn en ik mijn geluk met jullie allemaal wil delen – Ik ben zwanger! 🙂

Comments

comments

Published
Categorized as Baby

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *