Andrea’s beauty en baby blog

Andrea’s beauty en baby blog

Een mama’s blog over beauty, baby’s, koken, reizen en lifestyle.

Spring naar de inhoud

Babyslofjes Babyslofjes zijn het ideale schoeisel voor je kleine. Er is niets meer comfortabel voor baby’s dan heerlijk warme en lekker zittende babyschoentjes. Ook voor jou als jonge ouder is het een voordeel om babyslofjes aan te schaffen. Hierdoor heb je niet langer het probleem dat je baby op zijn of haar blote voetjes rond hoeft te kruipen of te lopen. Dit scheelt een hoop bacteriën aan de voetjes. Babyschoentjes hebben de ideale pasvorm, omdat ze zich namelijk vormen naar de voetjes van jouw baby en zo veel comfort bieden.

L3713D006-401@1.1

 

De ontwikkeling van baby voetjes

Bij een pasgeborene zijn de voetjes nog flexibel en zacht. Na de geboorte zit er bovendien nog een vetkussentje onder de voetjes. Daarom is het belangrijk dat jouw kindje de juiste ondersteuning krijgt. Slofjes ondersteunen de voetjes op een goede manier en zorgen dat de voetjes zich verder kunnen ontwikkelen. Bij de geboorte van je kindje zijn namelijk nog niet alle botstructuren in de voet volledig ontwikkeld. Een kind is pas toe aan het dragen van echte schoenen wanneer het stevig op platte voeten kan staan. Een baby activeert de spieren van de voetjes en beentjes door ermee te trappelen. Op deze manier leert hij controle over zijn bewegingen te krijgen. Wanneer een baby leert om te staat gaat dit nog vaak op de tenen. De stand van de voeten wordt anders wanneer het kind steviger op de voeten staat en zelfstandig de eerste stapjes zet. Wanneer je baby toe is aan schoentjes is het altijd lastig te bepalen welke schoenmaat goed is. Hiervoor heb je een paar eenvoudige stappen om dit op te meten.

RO113C002-002@7.1

 

Waarom babyslofjes aanschaffen?

Er zijn verschillende reden voor de aanschaf van babyslofjes. Allereerst is het fijn voor de baby, in plaats van dat de baby zijn voetjes betast, zal hij of zij naar de slofjes kijken en voelen. D belangrijkste functie is echter natuurlijk dat de slofjes de voetjes warm houden en comfort geven. De voetjes zijn namelijk nog niet zo goed ontwikkeld dat je baby al schoenen aan kan, maar als je naar buiten gaat is het toch wel belangrijk dat de voetjes warm gehouden worden. In dat geval zijn sokjes en daar overheen babyslofjes de ideale manier om ervoor te zorgen dat de voetjes niet koud worden. Wanneer je thuis bent met de baby, kan je kleintje ook babyslofjes aan zonder de sokjes eronder te hoeven dragen. En ook niet onbelangrijk is het feit dat babyslofjes hartstikke leuk staan aan die kleine babyvoetjes! Neem eens een kijkje bij de online shop van Zalando waar je een breed aanbod van verschillende soorten babyslofjes in diverse kleuren en kleurencombinaties kan vinden.

 

  Deze blogpost is een samenwerking.

Related Posts

Comments

comments

1 Reactie Dit bericht werd geplaatst in Baby, Home op 14/12/2013 door .

Berichtnavigatie

Een reactie op “Babyslofjes”

  1. Karin 04/03/2014 om 16:24

    Bedankt voor dit artikel, erg schattig die baby slofjes
    Karin onlangs geplaatst…Lancering van nieuwe producten in onze webshopMy Profile

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam *

Site

Reactie

CommentLuv badgeSorry, but you are required to use a javascript enabled brower to comment here. Zoeken naar: Hoi! Welkom op mijn stukje internet. Hier schrijf ik dagelijks over beauty, kinderen, bespreek mijn favoriete producten, laat je de nieuwste babyitems zien en geef tips, tricks en DIY inspiratie, en neem je met me mee door middel van filmpjes en foto’s, maar probeer vooral een positieve vibe achter te laten. Ik hoop je hier vaker te zien! xoxo, Andrea Volg me op Youtube

Volg me op Instagram Psst, je kunt deze mega grote baby speelmat van #FisherPrice op mijn #blog #winnen! Spammen maar!trendymommynl 6 2Vandaag op TrendyMommy: heel veel foto’s van de afgelopen week, waaronder ook deze 🐐 😝trendymommynl 22 2Elena & Leka 💜💙trendymommynl 35 2@fantasticmomsmartine vroeg me #widn – ik heb mijn zieke kont uit bed gesleept en ben de #lalaloopsy poppen van de #winactie eindelijk aan het versturen. Hey @kellycaresse @citymomnl en @love4kidz waar zijn jullie mee bezig? 😁trendymommynl 12 7Na Elena en papa moet mama er ook aan geloven: ziek zijn is niet fijn 😷trendymommynl 5 6“He’s behind me, isn’t he” 🙀trendymommynl 23 2BlogSociety Servicekosten voor slechts 2,99 Difrax Sfles 336x280 De Blije Doos 300x250 Default 300x250 Zwangeragenda 336x280 Woezel en Pip 250 x 250 300x250 banner Webdesign by StudioHetZwarteSchaap */]]>

Heb je dit al gelezen?

Recente berichten