WIN

WIN – LITTLE TIKES SPINNING RACER

Toen ik in Viktor’s verjaardagsvlog dit schattige op afstand bestuurbare auto liet zien kon ik mijn enthousiasme niet in bedwang houden. Het is oprecht één van de leukste speelgoed dat er voor zulke kleine kinderen beschikbaar is, en ik heb er langer mee gespeeld dan ik op camera durfde te laten zien haha! Maar eerlijk, we spelen er allemaal in huis mee en het zorgt voor zoveel vermaak dat ik het graag met jullie deel.
Tijd voor een nieuwe winactie dus, want de Little Tikes Spinning Racer is te leuk om te geven, krijgen en mee te spelen! Wat meer over de Spinning RC:

De Spinning RC is het perfecte eerste op afstand bestuurbare speelgoed voor kinderen. Door de drie eenvoudige knoppen: rijden, draaien en toeteren is het voor beginners makkelijk te besturen. De maffe hobbel- en rolbeweging en het robuuste ontwerp zorgen voor heel veel plezier bij jonge coureurs. De deuren zwieren open tijdens het draaien voor een grappige verrassing! De spinning RC is verkrijgbaar in het blauw en roze.Goed, hij is leuk, hij is grappig, hij kan tegen een stootje en ik ga er een weggeven. Dit is hoe je meedoet:

– Like @TrendyMommyNL op Facebook en like daar dit bericht
– Laat er een leuke reactie achter, tag een vriendin, deel het bericht – laat van je horen!
– Volg @TrendyMommynl op Instagram en volg @TrendyMommynl op YouTube – allemaal gratis, maar met meer volgers kan ik vaker dit soort acties regelen 😉

Tot slot nog dit – ik doe mijn best om snel een winnaar uit te kiezen en deze krijgt persoonlijk bericht, om zo snel acties af te ronden. Er wordt over de winacties niet gecorrespondeerd, ik kan dit soort berichtjes niet blijven beantwoorden en focus me liever op meer leuke acties opzetten. Dank voor je begrip en leuk dat je meedoet!

Comments

comments

You Might Also Like