Fashion WIN

ZELFVERZEKERD MET NO-MI BODYWEAR + WIN!

Na de bevalling ben je niet meteen in shape. Althans ik niet, dus toen ik van NO-MI deze mooie shapewear mocht uitproberen was ik meteen enthousiast. Normaal draag ik wel eens goedkopere shapewear, maar volgens mij is het niet de bedoeling dat dit gaat lubberen en daarnaast is het gros van de shapewear in de winkels niet echt super sexy en heeft het vaak een suf imago. Eerlijk is eerlijk, ik voel me niet een femme fatale als ik shop voor ‘’corrigerend ondergoed’’.foto 1NO-MI bodywear is alles behalve suf corrigerend ondergoed, de producten zijn functioneel en comfortabel en het jurkje vind ik ook nog eens sexy staan. Niets zo’n afknapper wanneer je je shapewear onder je kleding ziet doorschijnen, gelukkig is NO-MI bodywear naadloos en van dikke en stevige kwaliteit. Geen onaangenaam gevoel wanneer je dit jurkje draagt om je buikje iets te verhullen en rondingen beter uit te laten komen, dat is iets wat ik heel prettig vind. Ik ben gewend om een soort ‘help ik stik’ gevoel te hebben en dat blijft bij NO-MI bodywear gelukkig uit.

Ik draag hier het Wear Your Own Bra jurkje. Zelf vind ik dit een heel fijn product omdat je je eigen BH kan blijven dragen en stiekem ben ik trots op mijn decolleté en vind ik het mooi dat die iets wordt gelift door het jurkje en niet wordt plat gedrukt ;). NO-MI bodywear corrigeert juist de punten die je gecorrigeerd wil hebben.
nomiJe stapt ín het jurkje, het zelfde als bij andere NO-MI producten, en trekt hem dan omhoog. Het jurkje is voorzien van een rubber achtige plakstrip onder, dit zorgt er voor dat er niks omhoog kruipt. En wat ik erg fijn vond is dat het niet mijn panty sloopt, iets dat ik wel eens heb meegemaakt met andere shapewear. Dan blijft het té goed plakken en ja daar kan een 15 denier panty niet echt tegen.Shapewear, en in dit geval NO-Mi bodywear is absoluut niet iets dat je enkel draagt om dingen te verhullen, maar zorgt er juist ook voor dat rondingen mooi naar voren komen en je je zelfverzekerd en sexy voelt. En ja dat is ook écht zo, een jurkje staat namelijk net iets mooier en je voelt jezelf uiteindelijk dus ook mooier. Wees niet bang dat je man afknapt wanneer hij de bodywear ziet, mijn vriend vind me met enkel het NO-MI jurkje aan nog steeds aantrekkelijk (en zonder ook natuurlijk ;-). Je wast deze onderjurk op 30 graden, zo blijft de kwaliteit het mooist.nomi2Wil jij je nou ook zelfverzekerd voelen door de mooie bodywear van NO-MI? Goed nieuws! We mogen nog twee dames gelukkig maken met een Wear Your Own Bra jurkje in gewenste maat.

no-mi

Wat je daar voor moet doen is de Facebookpagina van NO-MI liken en een comment onder dit artikel achterlaten met je naam, e-mail adres en of je de pagina hebt geliked. Ik e-mail de lucky ones. Reageer wel op mijn mailtje, want alleen zo kan de shapewear jouw kant op komen. Tip: plan meteen een leuk avondje uit, dan kan je je sexy en zelfverzekerd voelen in een prachtig jurkje, met behulp van NO-MI bodywear :).

Comments

comments

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Linda Smeets
  22/02/2016 at 08:51

  Ideaal! Eindelijk weer de mooie jurken aan die al zo lang in de kast hangen om dat buikje… Ik doe graag mee en like tevens de pagina van NO-MI.

 • Reply
  Nynke B
  22/02/2016 at 09:24

  Ik merk dat ik steeds onzekerder wordt over mijn buik, ik wil me niet laten beinvloeden, maar het komt ook wel door de hype over al die strakke buiken die je voorbij ziet komen. Ik wil me graag weer zekerder voelen en dan helpt dit vast. Ik heb de FB pagina geliked hoor.

 • Reply
  Sanja
  22/02/2016 at 11:45

  Ooohh heel graag! Na een tweeling kan ik een goeie shaper wel gebruiken 😉
  Ik heb de pagina tevens geliked

 • Reply
  Lisette Kleiweg
  22/02/2016 at 12:46

  Ik doe graag mee, misschien voel ik me dan zeker genoeg om m’n jurkjes weer te dragen.
  Ik volg jou en ik heb de FB pagina van NO-MI geliked.

 • Reply
  Fleur V
  22/02/2016 at 22:29

  Ik doe graag mee!

 • Reply
  Tamara TS
  23/02/2016 at 16:16

  Wat een superfijne winactie! Ik was al volger van NO-MI op FB (Tamara Mara Großmaul) en ik lees er overal goede reviews over. Schijnbaar is dit de eerste shaper die fijn blijft zitten en geen extra rolletjes fabriceerd, dus ik doe heel graag mee!

 • Reply
  Kirsten Korevaar
  25/02/2016 at 15:01

  Ik doe graag mee! Ik zou hem graag willen hebben! Door de winter (en minder sporten) ben ik een aantal kilootjes aangekomen. Dus de NO-MI zou ideaal zijn. Ik heb het sporten weer opgepakt, maar een correctie jurkje heeft iedere vrouw wel nodig!

 • Reply
  Ayla
  25/02/2016 at 15:14

  O wauw die wil ik wel winnen smile emoticon Nu 1,5 jaar geleden ben ik bevallen van een prachtige tweeling. M’n buik is dus helaas laaaang niet meer wat het geweest is. Met dit Wear Your Own Bra jurkje durf ik me misschien wel weer in m’n favo jurkje te hullen. Duimen!
  Uiteraard de FB pagina geliked 🙂

 • Reply
  Marian
  29/02/2016 at 13:41

  De jurkjes tijd komt er weer aan! Ik ben een aantal kilo afgevallen en met de NO-MI durf ik het weer aan om jurkjes te dragen, heb er zin in!

 • Reply
  Nadia
  09/03/2016 at 13:54

  Staat de actie nog open? Ik doe graag mee. Na de bevalling ben ik wel flink afgevallen maar ik heb wat ‘huid extra’.

 • Reply
  Marian Zw.
  13/03/2016 at 12:34

  Ik waag ook een kansje, na 4 kindjes is mn buikje echt niet meer zo strak, en als ik dan een leuk jurkej aan wil, is dit echt een super oplossing. Facebook pagina geliked.

 • Leave a Reply