Vlogs

SLAAPTRAINING EN VERDIENEN MET VLOGGEN

Klaar voor weer 20 minuten uit mijn leven? Vorige week stond heel erg in teken van slaaptraining, iets waar we met Viktor voor de tweede keer mee aan de slag gingen. Het was ook echt tijd want zoals je in de vlogs wellicht hebt opgemerkt gingen de slapeloze nachten hun tol eisen en was ik niet bepaald vrolijk meer.

Ik was er dan ook helemaal klaar mee en vond mijn oude blog over slaaptraining terug – die kun je hier lezen. Wel grappig dat mijn eigen blog ook voor mij leerzaam was, want het haalde alles weer naar boven. Hoe moeilijk ik het vond om hier überhaupt mee te beginnen, het idee dat ik als moeder gefaald heb omdat ik mijn baby niet in slaap kreeg, wat ik uiteindelijk deed om Viktor door te laten slapen en hoe we slaaptraining ons eigen hebben gemaakt. Dit allemaal besloot ik ook nu toe te passen en na een paar pittige dagen werkte het. Ik heb Viktor al een week, sinds ik dit heb gefilmd, niet meer uit bed gehaald en vaak slaapt hij zonder al te veel moeite door. Wel gaat hij nog veel te laat naar bed, iets waar we na de zomervakantie aan willen werken, maar voor nu ben ik allang blij om dikke zes uur slaap te kunnen pakken. Onafgebroken!

Zo blij dat ik ook weer aan andere dingen toe kom, zoals een samenwerking met Zalando Lounge waar ik erg enthousiast over ben. Ik kocht er al regelmatig sneakers voor de meiden maar besloot nu flink voor Marinko uit te pakken en hem blij te maken met allerlei keukenitems. Dat is, zoals je in de vlog terug kunt zien heel goed gelukt én voor behoorlijk weinig geld ook. En het was een cadeau dat zichzelf meteen terugverdiende want hij ging er gelijk mee aan de slag haha!

Mocht je zelf benieuwd zijn naar de acties van Zalando Lounge check de site dan even want na kosteloos inschrijven kun je er echt heel veel coole lifestyle en fashion sales terugvinden met mega veel kortingen. Ik ben zelf ingeschreven voor de nieuwsbrief omdat ik uitverkopen niet wil missen en ga na onze vakantie ook weer kinderkleding voor het nieuwe schooljaar inslaan.

Over vakanties en kinderen gesproken, ik ben begonnen met inpakken, en laat zien wat ik meeneem en hoe het zit met de luiers die ik voor Viktor gebruik. Ook maken we ruzie om baklava, spotten we egels midden in de nacht, worden er ongepaste grappen gemaakt, to-do lijstjes afgewerkt en ga ik zingen, oftewel mijzelf weer voor schut zetten 🙂 Ik hoop dat je het leuk vindt!

Comments

comments

You Might Also Like