Vlogs

Na eeuwen weer in Amsterdam en Elena’s verjaardag voorbereiden!

Mijn week stond in teken van Elena’s verjaardag voorbereiden! Ik kan het bijna niet geloven, maar mijn meisje is alweer 8 jaar oud. We besloten het niet uitgebreid thuis te vieren, maar haar een groot plezier te doen en op vakantie te gaan, naar haar favoriete land – Frankrijk!

Maar voordat het zover is doe ik weer de dagelijkse dingen van moederschap, probeer ik wat aandacht aan mijzelf te besteden en de dingen die ik leuk vind te doen. Zoals mijn wenkbrauwen verven en wimpers liften, wat verassend genoeg – erg goed werkte.

Ook vertel ik over hoe Viktor zijn voortanden brak, iets waar ik ervaring mee heb en wat ik daardoor nuchter kon oppakken. Daarnaast test ik Dora’s geduld, ga ik shoppen voor de vakantie en Elena’s traktaties, gaan we voor het eerst in eeuwen weer eens een dag naar Amsterdam waar we door Ouders van Nu geïnterviewd worden over ons meertaligheid in opvoeding.

En tot slot zetten we Elena’s verjaardagcadeau in elkaar, iets waar we tot diep in de nacht aan hebben gewerkt, maar het resultaat is geweldig, die zie je volgende week! We hebben namelijk een trampoline voor haar besteld en daar was ze extreem blij mee. We gingen voor een 305 diameter trampoline, compleet met een veiligheidsnet en rits. Daar ben ik als moeder natuurlijk heel blij mee, en nu ik haar alle kanten op zie stuiteren weet ik dat we geen betere cadeau voor haar hadden kunnen kiezen.

Wat je voorbij ziet komen:
Happy Lashes via bol.com
Game on Sport Jumpline trampoline via trampolinezaak.com
Valentina’s bed van Petite Amelie

 

Comments

comments

You Might Also Like