Vlogs

MIJN SILK’N TIGHTRA REVIEW

In deze vlog laat ik weer een week uit mijn leven zien en neem ik de tijd om iets belangrijks met jullie te bespreken. Hopelijk helpt het een taboe te doorbreken en heeft een vrouw die hiermee mee worstelt baat bij mijn video en deze blog. Ik ga een review en mijn ervaringen van de “vaginatrainer” Silk’n Tightra met jullie bespreken!

Wat is de Silk’n Tightra?

Silk’n Tightra is een apparaat dat de vele veranderingen die een vagina meemaakt, aanpakt. Het is speciaal gemaakt voor de spieren en het weefsel in de vagina en bekkenbodem. Vrouwen krijgen door hormonale veranderingen, zwangerschappen, leeftijd of overgang met dingen zoals vaginale droogheid, een verzwakte vaginawand, hangende schaamlippen, urineverlies en minder seksueel genot te maken. Ondanks dat het een natuurlijk verschijnsel is en heel wat vrouwen hiermee te maken krijgen, wordt er niet vaak over gesproken, heerst er schaamte, ongemak of onzekerheid. Nergens voor nodig!


Hoe werkt Silk’n Tightra?

Om al deze symptomen aan te pakken is de Silk’n Tightra – speciaal voor thuisgebruik – ontworpen. Dit apparaat werkt op basis van bipolaire radiofrequentie, is klinisch getest, bewezen effectief en geheel pijnvrij. Bij het aan of inbrengen veroorzaakt de radiofrequentie van het apparaat electromagnetische golven die de huid verstrakken en versterken. Deze technologie wordt in de betere salons juist om die redenen voor o.a. vaginaverstrakking en gezichtsbehandelingen gebruikt. Er worden weliswaar apparaten gebruikt die er anders uitzien, maar de werking is gelijk – een betere doorbloeding van de huid, het stimuleren van collageenaanmaak en een sterkere en strakkere huid.

Wat doet de Silk’n Tightra?

Zoals zijn naam aangeeft, zorgt de Silk’n Tightra voor een strakkere vagina door het vaginale weefsel te verstrakken. Het is een workout voor de vagina! De electromagnetische golven zorgen voor een vele malen betere doorbloeding waardoor de verzwakte binnenwand weer gladder wordt, de vagina nauwer en elastischer wordt en eventueel verminderd gevoel sterk toeneemt. Dat heeft tot gevolg dat vrouwen meer genot in hun seksleven (terug)krijgen. Het helpt ook urineverlies tegen te gaan, iets waar vele moeders en oudere vrouwen mee te maken krijgen. Bovendien vermindert het vaginale droogheid. Niet verkeerd dus. Maar, de Silk’n Tightra heeft ook een praktische werking. Het pakt hangende schaamlippen aan, die met strakke kleding of fietsen pijnlijk kunnen aanvoelen of er minder fraai uit kunnen zien. Kortom biedt het vrouwen met vaginale ongemakken een oplossing voor verschillende kwaaltjes waar echt wel iets aan gedaan kan worden. Gewoon thuis, zonder chirurgische ingrepen, voor een fractie van de prijs vergeleken met de salons die deze behandelingen bieden.

Mijn Silk’n Tightra ervaring

Zoals ik in de video aangeef heb ik een tijdje nagedacht of ik een review van de Silk’n Tigtra zou durven te plaatsen. Maar wat voor nut heeft een mamasite wanneer ik niet eerlijk alle aspecten van #momlife deel? De Silk’n Tightra is een apparaat dat niet voor niets op de markt is uitgebracht en als ik, door dit apparaat zelf te testen, iemand anders kan informeren over de mogelijkheden, vind ik het een nodige toevoeging op mijn stukje internet. De vagina krijgt nou eenmaal veel te verduren en daar kan ik na mijn bevallingen zeker over meepraten. Het is geen taboe, dat hoeft het ook niet te zijn, laten we er over praten.Goed, over het algemeen vind ik het een mooi, futuristisch en elegant apparaat dat makkelijk in de hand ligt en prima werkt. Het wordt met een prachtige paarse beautycase geleverd waar een oplader, garantieboekje, extreem uitgebreide handleiding en glijmiddel bij zitten. De handleiding had wat mij betreft wat korter gemogen want het apparaat heeft drie standen en het gebruik is na een keer testen redelijk vanzelfsprekend, maar goed, better safe than sorry, zullen ze bij Silk’n hebben gedacht. Dat is ook de reden dat het apparaat voorzien is van dingen zoals sensoren die de temperatuur meten en automatische uitschakeling op het moment dat het te warm dreigt te worden. Hier is dus echt goed over nagedacht. Wat ik dan weer wel jammer vind, is dat ik het apparaat na ieder gebruik goed moet opladen omdat ik hem anders de volgende keer niet kan gebruiken. Ook mis ik iets van reiniging, omdat het apparaat niet gewassen kan worden, hier heb ik zelf van die verfrissende vaginadoekjes voor gekocht, maar je kan ook de Silk’n Intimate Wipes aanschaffen via silkn.eu.

Zelf gebruikte ik hem eerst zonder glijmiddel omdat ik het anders te glibberig vond worden, maar kwam er achter dat de gel eigenlijk in eerste instantie bedoeld is om de RF-energie beter te geleiden. Ook ben ik over de behandeling voor de binnenkant zeer te spreken, omdat het betekent dat ik twee keer per week 20 minuten op mijn bed lig te chillen terwijl het apparaat zijn ding doet waar ik verder niets van merk. Het is geheel pijnvrij, het voelt niet ongemakkelijk – tenzij er onverwacht een kind de kamer in komt lopen omdat ze iets nodig heeft en jij moet uitleggen wat er uit je steekt…

Over de behandeling voor de buitenkant ben ik minder enthousiast omdat ik het apparaat 20 minuten lang moet vasthouden en zelfs moet bewegen – wat ondanks zijn ergonomische vorm voor mij een gedoe was – maar hier zal een vrouw die de schaamlippen wil behandelen anders naar kijken. Mijn focus was op de behandeling van de binnenkant van de vagina.

Ik gebruikte het apparaat 8 weken en merkte absoluut verschil. Qua gevoel, textuur, maar zeker ook urineverlies, pijn tijdens menstrueren en ik denk inmiddels zelfs hoeveelheid bloedverlies. Ik zou het apparaat dan ook absoluut aanraden voor de hierboven besproken vaginale klachten en hoop van harte dat mijn Silk’n Tightra review in ieder geval informatief was en een probleem waar vele vrouwen tegenaan lopen enigszins makkelijker te bespreken heeft gemaakt.

Comments

comments

You Might Also Like