Vlogs

De Feestdagen Vlog!

Zo, dan is het nu tijd voor een vlog van de leukste maand van het jaar. Want de man is jarig, Sinterklaas en Kerst worden gevierd, we zijn 14 jaar samen en als klap op de vuurpijl sluit in met Oud en Nieuw de vlog met vuurwerk en al af. Oh en ik heb mijn wenkbrauwen weer eens laten tatoeëren.

Maar naast heel veel gezelligheid, uitjes, lekker eten, cadeau’s en gek doen ratel ik ook nog een paar minuten over het gebruik van smartphones binnen gezinnen. Want in een restaurant brak mijn moederhart toen een klein meisje compleet genegeerd werd door haar ouders en zussen, die enkel interesse in hun mobieltjes hadden. Het was zo confronterend dat ik sindsdien mijn eigen telefoon veel vaker laat liggen en actief aan mijn relatie met mijn gezin wil blijven werken.

Verder maak ik de surprise voor een jongen uit Elena’s klas, vertel ik over ons eerste nachtje weg zonder de kinderen, bezoeken we dino’s in Den Bosch, vieren we Kerst in Vlissingen, hebben gezellige dagen in pyjama’s tussen Kerst en Oud en Nieuw en staat de man weer eens uitgebreid in de keuken, wat zoals gewoonlijk op hilariteit uitloopt. En dan is er nog een incident met een spin…

Wat zie je in de vlog voorbij komen:
De geweldige voetenzakken van Dooky – al jaren mijn grote favoriet: via oa. bol.com
Mijn nieuwe leren laarsjes via Sacha.nl – het betreft dit model enkellaarsjes
Elena’s LEGO Hidden side Kerkhofmysterie en Paranormale Interceptiebus

Bedankt voor het kijken en tot de volgende vlog!

Comments

comments

You Might Also Like