Vlogs

A DAY IN MY (MOM)LIFE

Wat was dit een pittige video om op te nemen! Ik wilde zo goed als ik kon weergeven wat ik allemaal op een dag (en nacht, kijk de video maar) doe, en het bleek nogal lastig om daar een hele tijd een camera bij te pakken! Moederschap is natuurlijk hartstikke mooi, maar het is ook veel en hard werken, en dat is iets wat ik op social media niet vaak terugzie… hoe dan ook, ik wilde het vastleggen.

Vandaag zie je mij Elena naar school uitzwaaien, Valentina’s dag opstarten, en mijzelf en Viktor voor de dag klaarmaken. We hebben het geluk dat Marinko Elena wegbrengt en verse boodschappen voor de dag haalt, daarna staan we er tot bedtijd weer alleen voor.

Mijn dag bestaat dan ook uit kinderen aan het eten krijgen, vermaken en van een frisse omgeving voorzien zodat ze lekker kunnen spelen en opgroeien. Ook doe ik tonnen was, een karwei dat nooit af lijkt te zijn. Gelukkig komt de postbezorger op tijd en verstoort hij Viktor’s middagslaapje niet. Nieuwe schoenen, lippenstiften en luiers, want van die laatste heb ik veel nodig.

Naast dat ik veel post krijg leg ik ook uit waarom dit het geval is, en wat vinden jullie van de schoenen? Ik wilde in eerste instantie voor panterpumps gaan, maar realiseerde me al gauw dat sneakers voor mij veel praktischer zijn aangezien ik zo veel loop. Maar dan wel met een subtiele panter want dat is dit jaar niet te missen.

Ook leg ik vast hoe ik kinderen met ondernemen probeer te combineren, iets wat op dagen dat ze niet willen slapen simpelweg niet haalbaar is en hoe gestrest ik kan raken rond avondeten, wat ze vervolgens toch niet opeten haha!

En tot slot, slapen. Iets wat Viktor ’s nachts echt niet chill vindt, en iets waar we actie op moeten ondernemen omdat het zo echt niet meer kan. Ondanks dat ik al twee kinderen heb zitten we met hem absoluut met onze handen in het haar. Slaaptraining? Osteopaat? Stay tuned…

Comments

comments

You Might Also Like