Vlogs

Waarom zomer eigenlijk gewoon k*t is…

Praat lekker mee: wat vind jij echt k*t aan de zomer? Voor mij is op dit moment jeuk echt een grote frustratie. Maar naast een portie klagen bevat deze vlog ook beelden Vaderdag, lekker eten, een verdrietige Valentina die vindt dat ze naar de dokter moet, Viktor die van alles probeer te zeggen maar het nog niet kan, slaapgebrek, jeuk, een shoplog, en lippenstift dat er niet af gaat.

Ook gebeurt er iets weer typisch voor mij. Ik red het leven van een overhitte, verdwaalde duif, zorg dat hij weer naar huis gaat en deal met een verdrietige kinderen die “Fluffy” als huisdier wilden houden! Daarna gaat mijn gezin los op een sportschool waar we voor Elena’s examen zijn, die het hartstikke goed doet en gele band krijgt – op naar de volgende!

Ze doet het trouwens zo goed dat we naast super trots zijn ook haar mooie, nieuwe fiets in elkaar hebben gezet, zodat ze dit zomer eindelijk kan leren fietsen. Ze heeft nu vakantie en gaat na de zomer naar groep vijf, maar kan nog steeds niet fietsen. Dat is voornamelijk mijn schuld hoor, deze buitenlander was zelf ook heel laat met fietsen, iets wat er in Nederland met de paplepel ingegoten wordt. Maar we leren er van, de kleintjes hebben al een loopfietsje en we zijn er wat bewuster mee bezig.

Tot slot is er ook regen en verkoeling, tot mijn grote vreugde en ben ik me mentaal aan het voorbereiden op de volgende vlog waarin ik naar het ziekenhuis moet voor een bijzonder onaangename maar wel typisch #momlife ingreep. Ik vertel de volgende keer wel hoe en wat, maar kan nu al verklappen dat het er een is waar niemand mij voor heeft gewaarschuwd terwijl het toch echt super vaak voorkomt!

Wat zie je in deze vlog voorbij komen:
l’Oreal Les Macaron lippenstiften via bol.com
Elena’s fiets via fietsenopfietsen.nl
Prikborden en prullen via Sostrene Grene die helaas geen webshop hebben!

Comments

comments

You Might Also Like