Beauty Review Uncategorized

NYX Jumbo pencil – Milk

Als je een beetje make-upper bent ken je deze potloden vast wel, zo niet kan ik ze van harte aanbevelen. Ze zijn goedkoop, werken uitstekend en zijn ook gewoon leuk om te gebruiken.

 

 

 

Ik heb het over de Jumbo Pencils van NYX, en dan met name in de kleur Milk. Check mijn review!
milk jumbo

nyx jumbo milk

Ingrediënten

 

 

 

Deze potloden vind je in verschillende kleuren terug in bijvoorbeeld de Douglas voor een prijsje van 5 euro. De kleur 604 is vrijwel altijd uitverkocht, omdat het ontzettend populair is: bijna iedereen kent de NYX Jumbo potlood in de kleur Milk. Zelf heb ik er één met moeite op de vroege ochtend kunnen bemachtigen, en mijn enthousiasme was groot. Ik ben namelijk maandenlang voor een lege schap mopperend weggelopen. Goed, nu heb ik hem 🙂

Diervriendelijk!

Diervriendelijk!

 

 

 

De potlood is bedoelt om je een witte ondergrond te geven, op bijvoorbeeld je ooglid, waardoor je een specifieke kleur precies kunt aanbrengen. Een geel, roze, paars, blauw of oranje zal namelijk altijd gaan mengen met je eigen huidskleur of de pigmentatie zal enigszins verloren gaan waardoor je kleur in het potje of doosje nooit hetzelfde op je ogen er uit zal zien. Met een witte ondergrond, dat ook nog eens plakkerig is, brengen de kleuren wel gemakkelijk en precies aan, waardoor je sprekende, felle en opvallende kleuren kunt aanbrengen. Je make-up ziet er gelijk levendiger en simpelweg beter uit.
milk

Bovendien brengt de potlood crèmerig aan, alsof je boterige witte krijt op je oog smeert, maar loopt het niet uit en blijft het lekker op zijn plek zitten. Je kent het wel, oogschaduwen die zich ophopen in je acradeboog en er gewoon onverzorgd en vies uitzien. Dat heb je met de NYX Jumbo Pencil niet. Na het aanbrengen droogt het snel op en blijft muurvast op zijn plek zitten. Heel bijzonder: het loopt niet uit, voelt niet zwaar aan en je oogschaduw eroverheen ziet er ook spectaculair uit. Wat een product!

 

 

Je moet hem natuurlijk niet te dik aanbrengen, één a twee lagen is precies goed en je hebt een van de betere oogschaduwbasissen die er verkrijgbaar zijn! Bovendien is de potlood ook heel goed op je waterlijn te gebruiken, waardoor je ogen groter, opener en wakkerder er uitzien. Check HIER een look waar ik de Jumbo Pencil als basis heb gebruikt. Ik ben fan!

 

 

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

Comments

comments

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Monique
    04/09/2013 at 10:13

    Ik moets en zou dit potloot ook hebben, heb het wel regelmaatig gebruikt, maar nu ligt deze achter in mn lade… Moet het toch maar weer eens opzoeken!

  • Leave a Reply