Home Lifestyle

Filmpje: Vlog – Spelen in MonkeyTown en Efteling

Kijk mee naar onze zaterdag, waarin we naar MonkeyTown gaan, ik onderweg nog wat shop en we ook nog even langs de Efteling gaan. We sluiten onze avond thuis, voor de buis af, met een flinke glas wijn! Fijne weekend allemaal!

Comments

comments

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  30/01/2015 at 15:55

  Leuk filmpje. Monkeytown kende ik nog niet. Wel andere binnenspeeltuinen.

 • Reply
  Maartje
  04/02/2015 at 09:38

  Volg sinds kort je blog, wat ben jij een super leuke meid! En een hele lieve, goede mama voor Elena! Prachtig gezinnetje hebben jullie. Vind het leuk om je artikelen te lezen en je filmpjes te bekijken. Alleen is het heel lastig dat ik elke keer geen reactie kan plaatsen, ik bekijk je blog via mn telefoon, en als ik naar ‘reactie plaatsen’ wil gaan, krijg ik een hele lange lijst met andere artikelen van je te zien. Het is me nu uiteindelijk gelukt, maar blijft lastig. Kun je dat misschien niet anders instellen? Dat ik direct onder het artikel reactie kan plaatsen? Ipv helemaal onder alle andere kopjes van de artikelen die je ooit geplaatst heb? Want dan kom ik uiteindelijk bij de reacties en dan laad er weer een lijst met artikelen! Beetje lastig! Maar keep up the good work, superleuke blog! En wat heeft je dochter mooi haar!

  • Reply
   Andrea
   04/02/2015 at 09:55

   Dank je Maartje!
   Ik ben op dit moment bezig met het bedenken van een nieuw ontwerp voor mijn blog, zelf vind ik het ook allemaal erg gebruiksonvriendelijk, er wordt hier dus aan gewerkt, maar ik kan wel alvast de related posts uitzetten. Dank je voor je feedback!

   x Andrea

   • Reply
    Maartje
    04/02/2015 at 11:20

    Jaaaaa dit werkt veel beter! Dankje dat je er zo vlug iets aan gedaan hebt! En geen dank. Groetjes x

  Leave a Reply