Huishouden Kind

ELENA’S KAMERTOUR

Het wordt regelmatig gevraagd: Hoe ziet Elena’s kamer er eigenlijk uit? Ik wilde hier in eerste instantie niet op ingaan, omdat we van plan zijn om alles drastisch te veranderen, maar dat blijkt langer te duren dan ik dacht. Toen ik van de week last van opruimwoede kreeg besloot ik dit toch maar meteen te filmen en jullie in het kort haar kamer te laten zien.
Toen ik zwanger van Elena was wilde ik absoluut geen roze kamer en verfden we haar muren paars. Haar babykamer (kast, commode en ledikant) is van The Wood Factory, en bestaat uit zware, kwalitatieve meubels, die daarom nog in haar kamer staan. Wel hebben we inmiddels een kinderbed gekocht in een babywinkel hier in Tilburg. Ik koos bewust voor een bedje dat aan één kant dicht is, zodat ze niet snel uit bed zou vallen. Bovendien vond ik het er leuk uitzien, zo met een kroontje.

Er staat nog steeds een stoel, uit de tijd dat ze ’s nachts nog voedingen kreeg, maar ook dit gaat er binnenkort uit, zodat er bijvoorbeeld een leuke speelgoedkast neergezet kan worden. Maar goed, eerst verbouwen! Al ben ik zelf niet zo’n liefhebber van de zwart/witte woontrend, helemaal niet voor kinderen, we gaan hier wel op inspelen en alle muren én vloeren lichter maken, omdat we ons huis uiteindelijk ook te koop gaan zetten. Het wordt een flinke klus, en ik zie er nu, met mijn flinke buik tegenop, maar het moet gebeuren! Ik hou jullie op de hoogte.

Comments

comments

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tamara
  24/10/2015 at 14:05

  Wat een ontzettend leuk kamertje! En leuke plek om elastiekjes enzo in op te bergen! Ik gooi ze hier altijd los in de la! Haha

  • Reply
   Andrea
   26/10/2015 at 10:58

   Bij ons liggen ze beneden ook in kastjes enzo, maar boven is het wel handig dat ze in de buurt van haar kleding zijn, kan ik makkelijker matchen! 🙂

 • Reply
  Channah
  26/10/2015 at 08:35

  Heel erg leuk kamertje, en ik vind jouw filmpjes sowieso altijd heel erg leuk om te zien, dus meer meer meer haha!

  • Reply
   Andrea
   26/10/2015 at 10:57

   Noou, zo lief!

  Leave a Reply