Fashion Kind

Elena’s Outfit – bEngeltje ♡

Met het mooie weer waar we de afgelopen dagen mee te maken hadden vond ik al gauw een gelegenheid om foto’s van Elena te schieten. Ditmaal in haar nieuwe jurk en vest van LeChic.
elena
Zij is namelijk bijna jarig en ik ben een beetje aan het kijken wat voor moois ze die dag kan aantrekken. Ik zag dit jurkje online en vond het zo ontzettend mooi dat ik hem maar meteen bestelde, met een bijpassend vestje, aangezien het nog wat frisjes kan zijn.
elena lofff
Het witte jurkje is van het merk Le Chic, heeft met een smal lijfje versierd met knopen en bloemen, terwijl de rok soepel valt, wijd en zwierig is. Aan de achterkant is er ook een grote strik, zodat de voorkant goed aansluit en op verschillende leeftijden gedragen kan worden. Volgens bol.com, waar het jurkje te koop is, is het een communie jurk, maar daar trek ik me niet zo veel van aan.
elena le chic
Omdat het net te koud is voor een mouwloze jurk deed ik er een vest van Le Chic overheen, dat ook wit en versierd met “edelsteentjes” is Wat hou ik toch van deze ontzettend meisjesachtige outfits. Voordat Elena geboren was haatte ik de kleur roze en droeg ik nooit jurken en rokken, terwijl ik nu helemaal blij word van zulke outfits. Ze heeft mij zo veranderd 🙂
elena le chic
Maar of het echt een geschikte outfit is voor haar verjaardag? Nee, ik denk dat ze dan beter in een trainingsbroekje en t-shirt de dag kan doorbrengen, maar dat is omdat ik dit jaar een grote verassing voor haar heb gepland.
elena le chic
Neemt niet weg dat ze er in dit outfitje als een engel uitziet, en ik het graag voor speciale gelegenheden ga bewaren. Of haar in de Efteling tussen de feeën neerzet ♡

Comments

comments

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Maartje
  18/03/2015 at 09:19

  Prachtig! Ze ziet echt uit als een engeltje! Mooie dochter heb je toch! Vind wit altijd heel mooi staan. Heeft iets onschuldigs. Super mooi jurkje en vestje! Alleen idd niet praktisch nee 😉 Ben benieuwd wat voor verassing je voor haar hebt!

  • Reply
   Andrea
   19/03/2015 at 11:03

   Dank je 🙂 Ik ben ook oprecht gelukkig om haar mama te mogen zijn.
   En wat betreft haar verjaardag, het wordt een groot feest, en ze mag rondrennen en vies worden!

   • Reply
    Maartje
    19/03/2015 at 14:03

    Geloof ik! En klinkt super! Ga je ook foto’s maken van haar grote dag? Geniet van de voorbereidingen en van je mooie meid.

 • Reply
  Misja
  10/02/2017 at 17:22

  Heb een aantal posts van je gezien. Wat is Elena een ONTZETTEND Mooi meisje!

 • Leave a Reply