Fashion Home Kind

Elena’s outfit – Koele Zomer

Met het verwarrende weer van gisteren was het kiezen van een outfit lastig. Zo ook voor Elena. Ik besloot voor een korte broek met een trui te gaan en maakte het af met comfortabele mesh schoenen.

Elena

Mocht het te warm worden kon de trui altijd uit, maar doordat het van luchtige sweatstof is bleek dat niet eens nodig. Elena vond het prima, en dit bleek een schot in de roos voor een dagje speeltuin onveilig maken.
ElenaTrui en Korte Broek – Cakewalk
Schoenen – Naturino

Zowel haar trui als korte broek zijn van het mooie merk Cakewalk, en zijn tijdens de sale in V&D gescoord. Het zeepaardje heeft glitters, kraaltjes en wat aquakleurige details, waardoor het bij het korte broekje past. Maar het allerleukste aan Elena’s trui is de achterkant. Het heeft knopen! Compleet nutteloos, maar o zo leuk om te zien.
cakewalk
Gecombineerd met de geweldige Naturino sneakers, die van hippe, luchtige mesh en stevige zolen zijn gemaakt was er geen houden meer aan. Maar ja, dat krijg je wanneer je Elena comfortabele renschoenen geeft: ze sprint er meteen vandoor. Ik ben allang tevreden dat ik er een foto van heb kunnen maken! 🙂
naturino

Comments

comments

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Mariette
    11/08/2015 at 22:24

    Ah wat een leuke outfit!

  • Leave a Reply